• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.07.2024

23:01

Taki Marinković opleo po ćerki i Ahmićevoj: "Aneli je igrala igru, a Maji to blamiranje nije bilo potrebno"

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Taki Marinković opleo po ćerki i Ahmićevoj: "Aneli je igrala igru, a Maji to blamiranje nije bilo potrebno"

Podeli vest

Nekoliko dana unazad Maja Marinković i Aneli Ahmić nisu u najboljim odnosima, a sinoć je sve eskaliralo.

Aneli i Maja sinoć nisu mogle da se obuzdaju, te su se žestoko posvađale, kada je Marinkovićeva izgovorila niz teških i uvredljivih reči. 

Sada se tim povodom oglasio i Taki Marinković i dao svoj sud na celokupnu situaciju. Ahmićeva je bila prva na udaru za komentarisanje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Sve što je rekla, stojim iza toga. Neću štedeti nikoga. Maja je bila zaštićena pored Janjuša kao beli medved. Vrlo dobro je znala u šta se upušta jer je on folirant i prevarant. Kažu Maja se ponižava, a šta je on njoj radio? Izbacivao je iz rehaba nakon svakog odnosa. Aneli je igrala igru, mislila je da pije te tablete, pa je ipak ostala trudna. Svi su stali na njenu stranu, to se dogodilo i mojoj ćerki. Ceo sto je napadao, a ovu svi brane - počeo je Taki.

Priznao je da nije zadovoljan Majinim ponašanjem prema Stanislavu.

Foto: ATAIMAGES

 

- To blamiranje joj nije potrebno, uopšte to ne podržavam. Bila je priča da je on fin, a on pokušao da prevari celu naciju. Maja govori samo iskreno i prizna kad pogreši. Njega ne uzimam za ozbiljno. Sve što je rekao, slagao je. Jedva čekam da se ovo završi, da joj kažem par reči - rekao je on, pa prokomentarisao Janjuševu izjavu da bi hteo svadbu sa njegovom ćerkom..

- Ma kakva svadba, to su budalaštine. On je nju povredio za ceo život, ne može da ga vidi očima. Oni hoće da vide Maju uplakanu, ali to se neće desiti - nastavio je Taki.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Za kraj, otkrio je šta misli o Majinoj nadi za pomirenjem sa Krofakom.

- Od toga posla nema ništa, ali neka ona radi šta hoće. Koji će on joj, nebitnjaković? Mića i on su je tipovali. Koliko mogu, uticaću na to. Ja sam Taki, oni su nebitnjakovići. Da se nije uhvatio za Maju, davno bi bio u Zagrebu. Očekujem pomirenje sa Mionom, sve su se dogovorili - završio je Taki za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija