• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.07.2024

13:21

Ivan divlja po imanju! Ubeđen da ga Jelena nije prevarila, smatra da mu se ukućani svete na ovaj način (VIDEO)

Youtube printscreen/Zadruga

Rijaliti

Ivan divlja po imanju! Ubeđen da ga Jelena nije prevarila, smatra da mu se ukućani svete na ovaj način (VIDEO)

Podeli vest

Matora je pokušala da ga smiri, ali on nije želeo da je sluša.

Sinoć je u Beloj kući došlo do haosa nakon što se saznalo da su Jelena Ilić i Uroš Rajačić bili intimni u zatvoru

Naime, Jelena se jednom prilikom poverila Stefani Pavlović i tada je rekla da su joj se javile emocije prema Rajačiću, kao i da su bili intimni u ćeliji. Ivan je zbog svega što je čuo, ušao u crveno i zapretio da će se razvesti od Jelene

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

U međuvremenu je došlo do preokreta. On je počeo da brani svoju suprugu i da krivi druge rijaliti učesnike, jer kako kaže, oni su to izmislili jer ne mogu da izađu na kraj sa njim. 

- Tebi sam rekao da mi se ne obraćaš, a ja kada budem našao od koga je to krenulo, napraviću haos. Verovatno je krenulo od Đedovića, jer on sa mnom ne može da izađe na kraj - govorio je Ivan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Nema to veze - dodala je Matora.

- Ja tebe razumem sve - dodala je Matora.

- Ne mogu da verujem da meni uradi ovo go*no koje hranim - dodao je Ivan,

- Čime me hraniš, mojim budžetom - vikala je Stefani.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Ovde je sve jasno, hoće na mene, a ja imam poverenja u svoju ženu, a da ovo malo go*no to kaže (Stefani). Ja ću za ovo nekome da je*em mater - dodao je Ivan.

- Ivane ti moraš da se sabereš i da je ne vređaš - rekao je Mića.

- Ma sabran sam ja, nego ovaj Đedović što priča ovo - govorio je Ivan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Mićo pusti ga, svi vidimo o čemu je reč, čovek mora da dođe sebi - rekao je Marko.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?
Politika

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?

"Kao i svi bivši Srbi i Milo Đukanović sanja da se osveti Srbiji, zato svaki mali uspeh slavi kao zlo naneto Srbiji", izjavio je potpresednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Mila Đukanovića koji je ponovo kritikovao politiku zvaničnog Beograda, a upitan da li je pevao "jači smo od Srbije" odgovorio "a šta i da jesam?"

04.10.2024

21:36

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija