• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.A.

09.07.2024

20:13

Evo ko je zapravo dečko Dalile Dragojević! Igrao je za reprezentaciju Crne Gore, a sada u Americi nosi nameštaj!

printscreen instagram/dalila_dragojevic_official

Rijaliti

Evo ko je zapravo dečko Dalile Dragojević! Igrao je za reprezentaciju Crne Gore, a sada u Americi nosi nameštaj!

Podeli vest

Dalila Dragojević uživa u ljubavi sa crnogorcem Markom, ali malo ko zna šta o njemu.

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević je pronašla novog dečka, a mediji izveštavaju da se radi o Marku K., bivšem reprezentativcu u ragbiju poreklom iz Crne Gore.

Foto: printscreen

 

Kako se saznalo, Marko trenutno živi i radi u Americi, gde se bavi poslovima perača sudova i povremeno nosi nameštaj da bi zarađivao. Prema navodima, njih dvoje su se upoznali preko društvene mreže Tik-tok, gde su se zbližili igrajući popularne igre.

- Marko živi već neko vreme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi nameštaj i to mu je glavni izvor prihoda, pored zarade na Tik-toku - rekao je svojevremeno izvor za medije, koji je tada naveo da Dalila svojim novcem plaća dolazak kod njega.

- Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su - zaključio je pomenuti izvor.

Marko je inače, prethodno radio u kuhinji jednog prestižnog hotela tokom letnje sezone pre nego što se fokusirao na svoj posao perača sudova. Njegova borba i predan rad u Njujorku su mu osnovni izvor prihoda, uz aktivnosti na Tik-toku, prenose mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija