• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.07.2024

09:52

Aneli Ahmić pokazala trudnički stomak, pa odlučila da se povuče iz javnosti: "Ona mi je prioritet"

ATAIMAGES

Rijaliti

Aneli Ahmić pokazala trudnički stomak, pa odlučila da se povuče iz javnosti: "Ona mi je prioritet"

Podeli vest

Aneli Ahmić je ponovo izazvala buru u javnosti.

Bivša žena Asmina Durdžića, Aneli Ahmić, ušla je pompezno u "Elitu", pa je tokom rijalitija bila glavna tema u medijima. Ona je zauzela drugo mesto i osvojila 50.000 dinara. Tokom svih 10 meseci, Aneli je pričala o svojoj ćerkici Nori, a po izlasku iz rijalitija jedva je čekala da vidi svoju mezimicu.

Ona je pre par dana konačno otputovala kući u Sarajevo, a sada se ne odvaja od naslednice, te je donela novu odluku.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Ahmićeva je obavestila pratioce i one koji su je pomno pratili dok je bila u Eliti da nema vremena da im odgovara na poruke koje joj šalju i tim putem im se i izvinila.

- Želim da se zahvalim svima, celokupnoj mojoj podršci, hvala vam, ljudi! Ja se sada izvinjavam svima koji mi pišu u inbox i daju mi reči pohvale, izvinjavam se, jer nisam baš u stanju svima da odgovorim, jer vas ima baš puno. Dok se malo stabilizujem, odmah ću vam odgovoriti na poruke. Upravo sam sa ćerkicom, želim malo više njoj sada da se posvetim, ona mi je prioritet. Takođe ću se za par dana uključiti lajv i tu mi možete postavljati pitanja na koja ću odgovoriti - napisala je Aneli putem svog Instagrama.

Foto: instagram.com/aneli_ahmić_official

 

Podsetimo, Aneli Ahmić je pre dva dana pokazala trudnički stomak, a kao opis fotografije je napisala: "Nora u stomaku".

Foto: instagram.com/aneli_ahmić_official

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija