• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.07.2024

09:10

"Odronu jedan raspali!" Bivši prijatelji u žestokom klinču, Đedović optužio Matoru: "Sve si prodala, jedino te Anđelo boli"

ATAIMAGES

Rijaliti

"Odronu jedan raspali!" Bivši prijatelji u žestokom klinču, Đedović optužio Matoru: "Sve si prodala, jedino te Anđelo boli"

Podeli vest

Bivši prijatelji Jovana Tomić Matora i Marko Đedović sinoć su se obračunali pred kamerama.

Rijaliti je završen, ali mnogi učesnici još imaju neraščišćene račune. To je slučaj i sa bivšim prijateljima Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom, koji su sinoć u emisiji "Narod pita" pred kamerama izneli sve što misle jedno o drugom, a teške reči i optužbe pale su već na samom početku emisije.

-Ja se apsolutno ne kajem ni za šta. Samo za tu Whatsapp grupu. Marko je rekao da želi da se vidimo, ja nisam imala potrebu da se viđam sa svakim ponaosob. Rešićka je patološki lažov. Mogu da pričam sad s Markom. Sve što sam tamo rekla i sumnjala, sve je istina, počevši od našeg prijateljstva. Ja tebe nikad nisam brukala, znaš koliko postpji klipova u kojima ti mene brukaš. Blatio si me kod Anđela - počela je Matora.

Foto: Printscreen/Youtube/ TV Pink

 

- Lažeš, nisam te blatio. Nije moglo da se sedi s vama jer ste Kačavenda i ti pričale samo o Aniti i Anđelu. Ja nisam bio tu - rekao je Đedović.

- Što mi ranije nisi rekao za prepiske sa Tamarom, ako si tako dobar prijatelj? Marko se uvlači njima u d*pe, mislim da je Anđelo potajno zaljubljen u njega - rekla je Matora.

- Tebi je i dalje Anđelo najbitniji - ubacio se Marko.

- Da jer me je prodao - rekla je Jovana.

- Ne, ti si sve prodala. On je jedina stvar koja te boli - odbrusio je Đedović.

- Đedović je hteo mene da ponizi, da kaže da nisam dobar prijatelj. Pričao je sa Anđelom o meni, ogovarao me, a onda su skinuli bubicu i dogovarali se - rekla je Tomićeva.

Foto: Printscreen/Youtube/ TV Pink

 

- Tad si me već prodala. Spremna je da proda svakog zbog svoje koristi. Roditeljima je nabijala taj stres zbog Anite, a sad glumi žrtvu. Sad svesno izbegava temu, s*reš Matora. Odrekla me se, a nisam bio umešan ni u šta - rekao je Đedović.

- Smatram da me je Marko prodao mnogo ranije. Tako si radio kvarno i namenski. Bitno je da sam ja sve videla i čula, nisam došla ovde da se pravdam - rekla je Jovana.

- Zašto nećeš da pričaš o Matei? Rekla si da ćeš ispičati sve što si saznala - rekao je Đedović.

- Rekla sam već sve u prošlo emisiji - rekla je Matora.

- Laže - rekao je Đedović.

- Videla sam snimke, čula razgovor sa Rešićkom koji nikada nije pušten. Matea je planski sve uradila, ali imala je pravo. Volela bih da se vidim s njom i hoću. Ono što je Ermina pričala i ono što je Sandra, to su sve drugačije priče. Rešićka je sve lagala - tvrdi Matora.

Foto: Printscreen/Youtube/ TV Pink

 

- Obe su lagale, ali Matoroj odgovara onako. Pitali su je da li je umešan Marko Đedović. Rekla je ne znam, ne verujem nikom - dodao je Marko.

- Je l' sam tebe prodala - pitala je Jovana.

- Jesi, kad si rekla da ne znaš da li imam veze sa Mateom - kazao je Đedović.

- Nikad to nisam rekla - demantovala je Matora.

- Matora, da li si dobila neki klip u kom te Marko olajava.

- Odronu jedan raspali - rekao je Marko.

- Trebalo je ranije da te se odreknem, tebi je bitniji rijaliti - rekla je Tomićeva.

Napravljena je pauza, ali su bivši prijatelji nastavili sa obračunavanjem.

- Nju najviše boli moja komunikacija sa Anitom i Anđelom, više sa Anđelom, nego sa Anitom. Anita i ja nismo drugari, Anita je klinka, Anita je dete. Ja garantujem svojim životom, a daću sve od sebe da nađem klip u kom ja izgovoram ružnu reč o Matoroj, pre nego što je rekla da me ogovara? Sve je bilo nakon toga. Ona sada izigrava žrtvu, ali je poenta da od tog trenutka na dalje je sve što je videla i to je istina, ne negiram. Nikakvu moralnu obavezu nemam prema nekom ko se mene odrekne javno. Kada smo išli ka hotelu ona i ja, kada me je pitala da li znam nešto, ja imena devojke nisam mogao da se setim. To je ta kvarnoća. Dajte mi datum s pitanjem i pre toga jednu ružnu reč o Jovani Tomić Matoroj - rekao je Marko.

Foto: Printscreen/Youtube/ TV Pink

 

- Matora da li ti videla da on tebe ogovara i olajava pre nego što si ustala i rekla da ne veruješ ni njemu - pitala je Ivana.

- Pre toga sam primetila da se Marko i ja hladimo, da nam odnos nije isti. Ja ti sada kažem, naš odnos i ovo peckanje i da sam videla, to je počelo sve od trenutka kada sam ostavila prostora i da Bojana počne da priča to - rekla je Matora.

- Ona opet priča o Anđelu Rankoviću, ona vrti samo ono što joj ogovara - rekao je Marko.

- Poenta cele priče je što će Marko da te izvrti, on je ponovio ne bi li se opravdao da nema veze s Mateom - rekla je Tomićeva.

Foto: Printscreen/Youtube/ TV Pink

 

- Je l' si ti normalna? Matora ti nisi dobro. Laže sve i vrti - rekao je Marko.

- Postoje trenuci kada možemo da pogledamo u kameru i da uhvatimo momente - rekla je Matora.

- Evo ona sada vrti priču za hejtere, koga boli ku**c za hejtere - rekao je Đedović.

- Vratite kada si savetovao Anđela u hotelu, Mića ga je napao za Maju. Znao si da ako se ja pomirim sa Anitom, šta će onda Anđelo Ranković u rijalitiju?! Koja je njegova svrha - rekla je Matora.

- Laže, jao. Neka joj kaže Matea, ja kada sam izašao, saznao sam da Matea treba da uđe pre Anđela. Tako da, ovo što ona priča, ona je upala u tripove i teorije zavera - rekao je Đedović u emsiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!
Podkast

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!

Današnji dan je dan ruske mornarice koji je svečano obeležen u Moskvi. Mnogi kažu da je ova svečanost izgledala lepše nego otvaranje Olimpijskih igara. Na sve važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik i novinar Nebojša Malić. Uživo u program iz Malija javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o Vagner grupi. Predsednik OLIP organizacije Danijel Panović javio se uživo iz Austrije gde je govorio o tome kako se ova država suočava sa migrantskom krizom. Pred kraj emisije putem vajber uključenja javio se i Mladen Duvnjak, ispred organizacije "Srbi za Trampa" koji je govorio o istorijski dobrim odnosima Srbije i Amerike.

28.07.2024

22:04

Hronika

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu
Saobraćajna nezgoda

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu

U više saobraćajnih nezgoda na putevima u šabačkom kraju proteklog vikenda teže i lakše je povređeno čak 13 osoba, od kojih je jedna podlegla povredama, troje je hospitalizovano u intenzivnoj nezi i na ortopedije Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević", a jedan povređeni je transportovan u Urgentni centar u Beogradu..

29.07.2024

10:54

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija