• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.07.2024

10:42

"Anđelo voli dečake": Matora napravila haos u emisiji uživo, Jovana otkrila detalje o kojima je mesecima ćutala

Prntscreen/Pink TV

Rijaliti

"Anđelo voli dečake": Matora napravila haos u emisiji uživo, Jovana otkrila detalje o kojima je mesecima ćutala

Podeli vest

Sinoć su se Jovana Tomić Matora i Marko Đedović suočili u emisiji "Narod pita".

Jovana Tomić i Marko Đedović su bili dugogodišnji prijatelji, ali su se nakon Matorinog razvoda udaljili, ali i narušili odnos zbog trećih osoba.

Matora i Đedović nisu štedeli jedno drugo, ali ni ostale aktere koji su uticali na njihov odnos.

Foto: Prntscreen/Pink TV

 

- Ne bi me iznenadilo da je Matea Car i pokojni verinik Milene Kačavende. Ta cela skupina je karcinom, a žale se na Sandru Rešić koja je urastao nokat te cele priče. Tu prepisku između Anite i Matee sam video, a te gole slike nisam video, te gole slike iz kade zbog kojih je Matora ludela - reko je Đedović, bivši kum.

- Zamolila me je Džuli (uticajna podrška) da demantujem to sve. Ona je sve znala. To je sve bila svrha manipulacije, da ja njih perem Anitu i Mateu dok se one tamo vataju - rekla je Matora.

Foto: Prntscreen/Pink TV

 

- One su preko mene hteli da ubace Mateu u rijaliti preko mene. Hteli su da uvuku ljude u rijaliti, a favorit im je bila Lejdi. Sve je to Džuli, Lejdi i Anita, jer je učesnik cele te prevare. Da su ubacili Mateu, mene ništa ne bi opralo - rekao je Đedović.

"Anđelo voli dečake"

Foto: Prntscreen/Pink TV

 

- Kad sam izašla sa roditeljima sam sela i iza svake svoje reči stojim. U Premijeri sam demantovala Rešićku. Rekla sam da Marko želi da se vidimo privatno, imala sam potrebu da sednemo svi zajedno. Tu ima mnogo stvari. To nije samo priča Matora i Anita, tu ima mnogo stvari. Mogu da pričam sad u emisiji sa Markom i to. Ne pada mi na pamet da se pravdam, ja pričam zbog sebe. Ja tebe nikad nisam ismevala, Marko, postoje stotine klipova. A što si me ismevao, zato što sam rekla da Anđelo voli dečake i da ima naklonosti ka tebi - besnela je Matora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu
Saobraćajna nezgoda

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu

U više saobraćajnih nezgoda na putevima u šabačkom kraju proteklog vikenda teže i lakše je povređeno čak 13 osoba, od kojih je jedna podlegla povredama, troje je hospitalizovano u intenzivnoj nezi i na ortopedije Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević", a jedan povređeni je transportovan u Urgentni centar u Beogradu..

29.07.2024

10:54

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija