• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.08.2024

10:36

"Reagovao bih isto kao Asmin, video sam kakvi sve dokazi postoje": Janjuš prešao na Durdžićevu stranu, Aneli se ovo neće dopasti (VIDEO)

Printscreen/You Tube/e stock

Rijaliti

"Reagovao bih isto kao Asmin, video sam kakvi sve dokazi postoje": Janjuš prešao na Durdžićevu stranu, Aneli se ovo neće dopasti (VIDEO)

Podeli vest

Janjuš je odlučio da više ne proziva bivšeg partnera Aneli Ahmić, te pokazao razumevanje za njegove reakcije.

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš sinoć je bio gost u emisiji "Narod pita" sa nekadašnjim prijateljem Urošem Stanićem.

Janjuševo ovogodišnje učešće je obeležila turbulentna veza sa Aneli Ahmić, a u jednom trenutku se osvrnuo na odnos sa njom i pomenuo njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića kojeg je vređao iako ga nije znao.

Foto: Informer/društvene mreže

 

- Ne želim da je pominjem. Imao sam kroz život dosta simpatija, imao sam blizak odnos sa nekim sedam ili osam puta. Kad god sam se rastao od tih osoba bilo mi je krivo. Ovaj sad odnos kad sam izašao ne interesuje me ni jedan posto. To je tamo bilo jače od mene... Sad kad razmislim - ne daj Bože nikad nikome - poručio je bivši košarkaš.

- Od ljubavi do mržnje je malo. Krivo mi je što je išlo takvim tokom. Janjuš mrzi Aneli, on je lajkovao sliku Alibabi - dodao je Uroš.

Foto: Shutterstock/ATA images

 

- On je meni lajkovao. Ja sam tog čoveka pljuvao, a ništa nisam znao o njemu. Ja se nisam urotio protiv nje, samo pričam kako jeste. Moja devojka sad da uđe u vezu i da me pljuje, a ne zna šta je istina i ja bih reagovao kako je on reagovao. Možda sam video kakvi sve dokazi postoje, ne zanima me. Ne pljujem tog momka. Aneli me ne interesuje, ja tražim svoj mir - pričao je Janjuš.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Meni je jako Janjuš čudan kako može da zaboravi neke stvari o Alibabi, pa zar se ne seća koliko ga je pljuvao? Samo kupuju mir, ali ja osuđujem Asminovo ponašanje, jadno mi je i seljačko je. On priča da je milioner, a deluje mi kao da nema pet dinara u džepu - rekao je Uroš.

- Kako ti znaš da on nema pet dinara? - odbranio je Janjuš svog bivšeg ljutog rivala.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Pa tako mi deluje, seljački mi je. Pritom je Aneli rekla da je biseksualac, tako da ga zovem u krevet. Ne znam zašto Janjuš njemu ćuti? Je l' se on njega plaši? - zapitao se Uroš.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)
Politika

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)

Dok neki funkcioneri naprednjaka, posebno na lokalu, ćute o iskopavanju litijuma, kalkulišu i ne oglašavaju se povodom rudarenja istog, jer se plaše reakcija i pada rejtinga, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, ne mareći za rejting koji bi možda i pao usled izrečene istine, ne odustaje od toga da iznosi samo proverene i tačne informacije!

01.08.2024

11:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21