• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

11.08.2024

14:33

Večeras neće biti nikoga da je zaustavi! Bivša rijaliti učesnica nakon propale veze stiže u "Narod pita", posle njenog gostovanja mnogima neće biti dobro

shutterstock/Informer/TV Pink/Logo

Rijaliti

Večeras neće biti nikoga da je zaustavi! Bivša rijaliti učesnica nakon propale veze stiže u "Narod pita", posle njenog gostovanja mnogima neće biti dobro

Podeli vest

Večeras će fanovi rijalitija imati priliku da čuju nove "elitne" pikanterije.

Rijaliti "Elita" se završio pre mesec dana, a gledaoci imaju priliku da u emisiji "Narod pita" razgovaraju sa svojim favoritima, te pitaju sve ono što im do sada nije bilo jasno.

Večerašnja gošća biće Jelena Ilić Marinković, koja je u rijaliti ušla sa suprugom Ivanom Marinkovićem, a izašla sa zahtevom za razvod zbog toga što ga je prevarila sa Urošem Rajačićem.

Foto: Tanja Andric

 

Iako su svi bili ubeđeni da će Jelena i Uroš uploviti u vezu, do toga ipak nije došlo, a zašto se njihova romansa nije ostvarila reći će večeras.

Sigurno je da će se dotaći i velikog pomirenja Ivana i Miljane Kulić sa kojom ima dete, pa nema sumnje da će bez dlake na jeziku reći sve što misli o aktuelnim temama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23