• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

17.08.2024

23:00

Nakon vesti da je primljena u Urgentni oglasila se Miljana Kulić! Rijaliti učesnica ispričala kako se oseća i zbog čega je odustala od operacije

Miloš Rafailović/Ataimages

Rijaliti

Nakon vesti da je primljena u Urgentni oglasila se Miljana Kulić! Rijaliti učesnica ispričala kako se oseća i zbog čega je odustala od operacije

Podeli vest

Nakon što je pregledana u Urgentnom centru popularna Nišlijka oglasila se za Informer i ispričala kako se oseća.

Rijaliti učesnica Miljana Kulić danas je trebalo da obavi estetsku korekciju na jednoj klinici, ali je od toga odustala jer su analize pokazale da su joj određene vrednosti u krvi povišene, zbog čega je večeras pregledana u Urgentnom centru.

Foto: Youtube printscreen

 

- Povećan mi je D-dimer, odustala sam od operacije rizično je - rekla je Miljana za Informer i potvrdila da se sada dobro oseća.

Prema rečima njene majke Marije Kulić, s obzirom na to da joj je D-dimer bio povišen i da se Miljana žalila na bolove u nozi, one nisu htele ništa da prepuste slučaju pa su se zajedno uputile u Urgentni centar gde je Miljana pregledana i odmah puštena kući. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Maločas smo došle D-dimer je bio uvećan, sve su proverili sve je u redu. Možda je bila i neka virusna infekcija zbog koje su sada vrednosti uvećane. Nije joj potrebna nikakva terapija, ali hematolog ne preporučuje nikakve intervencije dok su vrednosti povišene - ispričala je Marija za Informer.

Miljana je definitivno odustala od operacije kapaka, a Marija kaže da je tako najbolje.

- Šta će to njoj, to rade starije žene. Nego ona čim joj neko nešto kaže ona hoće i ona. I doktor joj je danas objsnio da njoj to nije potrebno - kaže Marija.

Foto: Foto: ATA Images

 

Kako je ispričala dok su čekale pregled u Urgentnom javio im se i Ivan Marinković uspaničen jer je povredio prst.

- Morala sam da trčim od jedne do druge ambulante, kao da sam roditelj oboma. Srećom, sve se dobro završilo za oboje - zaključila je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija