• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.08.2024

13:53

Stanija i Asmin uživaju u luksuzu: Durdžić pokazao automobil od tri miliona evra, a evo da li ga je poklonio starleti

Privatna arhiva

Rijaliti

Stanija i Asmin uživaju u luksuzu: Durdžić pokazao automobil od tri miliona evra, a evo da li ga je poklonio starleti

Podeli vest

Asmin Durdžić šokirao je javnost fotkom novog automobila. U pitanju je skupoceni "bugati".

Biznismen Asmin Durdžić je u žiži javnosti otkako je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, ušla u "Elitu 7", sa pričom kako ju je on varao sa popularnom starletom Stanijom Dobrojević.

Međutim, Asmin i Stanija ostavili su turbulentan odnos iza sebe i sada uživaju u svojoj ljubavi. Biznismen je spakovao kofere i otputovao u Majami, kako bi zajedno sa Stanijom uživao na obali mora.

Foto: Privatna arhiva

 

Da uživaju u luksuzu Durdžić je i danas to dokazao. On je uslikao automobil koji je rentirao kada je stigao u Majami.

Asmin je uslikao besnu mašinu, koja košta skoro tri miliona evra, a zbog boje automobila su svi mislili da ga je kupio svojoj izabranici.

Foto: Privatna arhiva

 

- Stanija voli roze - napisao je Durdžić uz fotografiju automobila.

Foto: printscreen/Instagram/ alibaba_durdzic

 

Međutim, kako Informer saznaje Durdžić je rentirao "bugatija" kako bi provozao popularnu starletu, a kako je izvor blizak paru rekao, renta automobila po danu je koštala Asm

- Nije "bugati" kupljen za Staniju. Asmin je samo iznajmio auto kada je došao u Majami, a budući da je roza boja omiljena njegovoj dragoj, nije mu bilo neugodno da zbog ljubavi izabere upravo pink vozilo - rekao je izvor za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje
Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

21.08.2024

15:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Srbija