• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

23.08.2024

20:35

"Ja sam biološki muškarac": Poznata influenserka je prva učesnica "Farme 8" i do skoro je imala 200 kilograma

printscreen/Instagram/zeljkomitrovic

Rijaliti

"Ja sam biološki muškarac": Poznata influenserka je prva učesnica "Farme 8" i do skoro je imala 200 kilograma

Podeli vest

Transrodna bivša učesnica rijalitija "Parovi", Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star, postala je prva zvanična učesnica osme sezone "Farme 8".

Sa bogatim iskustvom u medijima i poznatstvom iz prethodnih rijalitija, Kiki Star je najavila pravi haos.

Njeno učešće u "Farmi 8" već je izazvalo veliko interesovanje i uzbuđenje među gledaocima, koji jedva čekaju da počne rijaliti.

Kiki je dala prvu izjavu za medije i otkrila šta možemo da očekujemo od nje na imanju.

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

 

- Vratila sam se u Srbiju da pravim haos, samo će ovog puta biti mnogo veći. Htela sam da moj ulazak u rijaliti bude tajna, ali eto vi ste saznali. Ulazim u rijaliti, ali saznaćete u koji. Čula sam da će ući velika ličnost i to mi je mnogo drago. Imaću sa kim da pričam i da se muvam, a on se inače meni mnogo sviđa. Ne smeta mi što je oženjen - rekla je Kiki, a onda se osvrnula na svoje predhodno učešće u "Parovima".

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

 

- Ja sam u prošlom rijalitiju bila mlada i glupa, ali sada ulazim mnogo pametnija i imam veliko samopouzdanija, iskusnija sam i namazanija. Sada ću znati šta radim - rekla je ona.

Kiki je u jednom periodu života imala 200 kilograma, ali nakon operacije, uspela je da svoju kilažu dovede u red.

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

 

- Smršala sam 100 kilograma za godinu dana. Operisala sam želudac i nikakvih komplikacija nisam imala. Moje grudi su prirodne, ali ću ih uraditi da mi budu još veći.

Nikolićeva je progovorila i o svom rodnom identitetu.

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

 

- Ja sam biološki muškarac i to nikada nisam krila. Ja kada sam izašla iz rijalitija, mnogi su mi pisali i hteli sa mnom da uđu u neki odnos. U poslednje vreme sam postala prava bomba, svi me saleću i muvaju i traže mi broj, a ko ne bi - priznala je Kiki za Jutjub kanal "Estrada iz drugog ugla".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija