• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.08.2024

17:02

Ona je najmlađa učesnica "Elite 8": Maloletna je, a već je preživela pakao od strane partnera

Rajko Ristić/Printscreen

Rijaliti

Ona je najmlađa učesnica "Elite 8": Maloletna je, a već je preživela pakao od strane partnera

Podeli vest

Približava se početak "Elite 8", a otkrivena je još jedna učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Trenutno ispred Pinka pristižu novi učesnici "Elite 8", koji snimaju profile uoči početka rijaliti programa.

Jedna od novih ukućanki biće i Sofija Radulović, koja ima samo 17 godina i dolazi iz Čačka. Kako je mlada devojka istakla, prošla je pakao sa bivšim dečkom, za koga tvrdi i da ju je čak maltretirao.

Foto: Foto: Rajko Ristić

 

Sofija je završila je za konobaricu. U rijaliti ulazi jer želi da se oproba i da zaradi novac, ali i da se zabavi. Porodica joj je velika podrška.

- Došla sam da probam nešto novo, neka vrsta zabave, ali i zbog novca - rekla je ona za okupljene medije, pa dodala:

Foto: Foto: Rajko Ristić

 

- Spremna sam na konflikte, ali na tuče ne. Što se seksa tiča, ne bih volela, jer ipak to moja porodica gleda - rekla je Sofija.

- Ulazim kao slobodna, nedavno sam raskinula. Ne bih volela da uđem u vezu neku. Mi smo tri godine bili zajedno i dosta je bilo sukoba i svađa, a on me je psihički i fizički maltretirala. Ja to nisam prijavila, ja sam pokišavala da ga opravdam, ali za to nema opravdanje - ispričala je ona za okupljene medije.

Podsetimo, Matea Stanković je za Informer ogolila dušu, te je progovorila o porodičnim odnosima, ocu koji ih je maltretirao, devojci i najbližim prijateljima koji su je jako povredili, ali je otkrila i šta sve možemo da očekujemo od nje kada uđe na velelepno imanje u Šimanovcima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bivši asovi složni: Milojević je Zvezdin najveći adut, ali mora da menja tim!
Crvena zvezda

Bivši asovi složni: Milojević je Zvezdin najveći adut, ali mora da menja tim!

Činjenica da je Vladan Milojević iz svih prethodnih 12 dvomeča evropskih kvalifikacija izašao kao pobednik daje ogromnu sigurnost i samopouzdanje crveno-belima pred revanš pej-ofa za Ligu šampiona sa Bode Glimtom, kaže Mirko Bunjevčević (46) u razgovoru za Informer! S druge strane, bivši napadač Predrag Sikimić (41) smatra da je od same tradicije važnije da trener promeni tim u odnosu na prethodni duel sa Norvežanima.

26.08.2024

17:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija