• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.08.2024

20:31

Željko Mitrović otkrio novog učesnika "Elite 8": Fudbaler iz Nigerije ulazi u rijaliti

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Rijaliti

Željko Mitrović otkrio novog učesnika "Elite 8": Fudbaler iz Nigerije ulazi u rijaliti

Podeli vest

Pripreme za "Elitu 8" u punom je jeku, a ovaj novi učesnik je već privukao pažnju javnosti.

Rijaliti fanovi nestrpljivo odbrojavaju dane do početka "Elite 8," koja startuje 7. septembra, a Željko Mitrović je danas, 27. avgusta, otkrio ime još jednog učesnika koji će ući na imanje u Šimanovcima. U pitanju je fudbaler Viktor, poreklom iz Nigerije, koji je odlučio da se oproba u ovom formatu iz vrlo zanimljivih razloga.

Foto: printscreen youtube/pink

 

Viktor je priznao da mu se dopao naš rijaliti format, ali i da ga posebno privlači činjenica da u tamo ima mnogo lepih devojaka. Njegovo učešće već je izazvalo veliku pažnju, a mnogi se pitaju kako će se snaći u ovoj potpuno novoj ulozi, daleko od fudbalskog terena.

- Viktor je 55. ugovor koji smo potpisali. Očekujemo mnogo, Viktor je ovde imao fudbalsku karijeru. Mene lično je kupilo, kad smo odlučivali ko će da uđe, to što je on rekao da želi da ga njegova majka gleda u Africi, Nigeriji, odakle dolazi. On menja sad svoj život, iz fudbala prelazi u šoubiznis, rekao je dobru stvar "Moram da budem tamo gde ima mnogo lepih devojaka"... Zvuči ambiciozno - govorio je Željko Mitrović.

- Imam 25 godina, moj rođendan je 5. marta 1999. godine. Želim da probam nešto novo. Fubal je ovde sjajan, čuo sam lepe stvari o rijalitiju i zato sam došao da učestvujem - pričao je Viktor.

- Čuo je i da su naše devojke luckaste, divne i lude - dodao je Željko Mitrović.

- Želim da uđem da se zabavim i da vidim kako će da ide. Jedva čekam. Nadam se da ću upoznati jednu - rekao je Viktor za sam kraj razgovora Pinku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića
Politika

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i dva lica povređeni su danas u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mestu Tišča kod Šekovića, a niko od povređenih nije životno ugrožen, potvrđeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

27.08.2024

17:41

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Uzbuna u Moskvi! Francuzi uhapsili "šefa komunikacija" ruske vojske?! Šta ako im preda ključ za šifrovanje?!
Afera Pavel Durov

Uzbuna u Moskvi! Francuzi uhapsili "šefa komunikacija" ruske vojske?! Šta ako im preda ključ za šifrovanje?!

Mediiji na Zapadu tvrde kako je u Rusiji velika uznemirenost zbog hapšenja osnivača i generalnog direktora aplikacije za razmenu poruka Telegram Pavela Durova. Oni citiraju brojne ruske vojne stručnjake i blogere koji, kako u javnost dolazi sve više konkretnih detalja, uveliko upozoravaju da bi hapšenje moglo negativno uticati na vođenje rata u Ukrajini.

27.08.2024

21:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija