• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./A.S.

08.09.2024

08:02

Aneli kroz suze pričala o Nori i Janjušu! Ahmićeva otvorila dušu pred kamerama: "Preovladao mi je razum"

Tanja Andric

Rijaliti

Aneli kroz suze pričala o Nori i Janjušu! Ahmićeva otvorila dušu pred kamerama: "Preovladao mi je razum"

Podeli vest

Napokon je stigao trenutak koji su svi željno iščekivali – nova sezona rijalitija "Elita 8" je počela!

Spektakularno otvaranje obeležio je Željko Mitrović u letećem odelu, dok je publika ostala bez daha. Međutim, prava drama usledila je kada je Aneli Ahmić, finalistkinja prošle sezone, zakoračila na velelepno imanje u Šimanovcima.

Aneli, koja je prošle godine osvojila drugo mesto, sinoč nije bila raspoložena za priču. Vidno emotivna, bila je na ivici suza dok je spominjala svoju ćerkicu Noru, pa je spomenula i Janjuša.

"Verujem u sebe i neću uploviti u neki ljubavni odnos. Još nisam raščistila sve na emotivnom planu," priznala je Aneli iskreno, očigledno pogođena zbog prošlosti koja je i dalje muči.

Osim toga, njena najveća bol je razdvojenost od ćerkice: "Jako će mi Nora nedostajati, i jako sam tužna zbog toga."

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

Aneli je otkrila i detalje poslednjeg razgovora sa Janjušem.

"Čuli smo se i on je trebao da dođe za Dubrovnik, ali nije. To je bila naša poslednja komunikacija. Odlučila sam da ne dođe, preovladao je razum, i rekla sam mu da ne dolazi."

Već na samom početku "Elite 8", emocije su preplavile Aneli, a kako će se dalje nositi sa izazovima u Beloj kući, ostaje da vidimo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija