• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

10.09.2024

23:02

Žestoka svađa u "Beloj kući": Zadrugar napravio haos , zaratili zbog kašike

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

Žestoka svađa u "Beloj kući": Zadrugar napravio haos , zaratili zbog kašike

Podeli vest

Nikola Grujić Gruja i Mimis su napravili karambol u "Beloj kući".

Nikola Grujić je privukao pažnju na sebe kada je u rijaliti programu "Zadruga" sa Milanom Mimas Šarac prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece i od tada su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Par je sada odlučio ponovo da oproba sreću u rijalitiju, te su ušli ruku pod ruku u "Elitu 8".

Rijaliti ne traje ni nedelju dana, a njih dvoje su se već našli u problemu. Dok su svi njihovi cimeri spavali, oni su se žestoko svađali na krevetu u spavaćoj sobi.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

Mima je bila vidno nervozna, pa je Gruji, koj je sedeo i sve vreme pričao, više puta okretala leđa i pokušavala da prekine razgovor kako bi mogla da spava. Nije poznato zbog čega su zaratili, jer su šaputali, ali je sigurno da će sve uskoro morati da objasne publici.

Ipak, ni danas se situacija nije smirila, već su nastavili sa prepirkom na garnituri, a Mimas je Gruju u jednom trenutku nazvala bolesnikom. 

- Jasam ponela kašiku i stajala sam tamo. Bila sam gladna i u tom trenutku zvoni pismo. I pita me da uzme kašiku da se posluži i ja uzmem i stavila njemu u tanjir - ispričala je Mimas.

- Ne može da uzme kašiku, smeta mi. Imamo jednu kašiku i ne može. Ne mogu da ti kažem sada zašto - rekao je besan Nemanja.

 

 

Podsetimo, prilikom ulaska u osmu sezonu Gruja je otkrio da se njih dvoje često svađaju. 

- U stabilnoj smo vezi, svađamo se, ali smo stabilno. Nema šanse da ću da je prevarim, već smo zajedno tri godine - rekao je Gruja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija