• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

12.09.2024

22:48

Suočili se Stanija i Kristijan prvi put nakon 9 godina, ona se uplašila: Susret pred "Farmu 8" protekao burno

Instagram/stanijadobrojevic, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Suočili se Stanija i Kristijan prvi put nakon 9 godina, ona se uplašila: Susret pred "Farmu 8" protekao burno

Podeli vest

Starleta Stanija Dobrojević i rijaliti učesnik Kristijan Golubović suočili su se prvi put pred kamerama nakon "Farme 6", u kojoj su se pre 9 godina zajedno pojavili.

Kristijan Golubović uskoro će se vratiti na male ekrane kao učesnik osme sezone rijalitija "Farma", koja će početi krajem septembra. Uoči svog povratka, Golubović je gostovao u emisiji, gde je imao priliku da se nakon mnogo godina suoči sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je imao turbulentan odnos tokom "Farme 6".

- Izgladili smo odnose, bili smo zajedno uz direktora i direktorku, pomirenje zarad posla i svega, da zakopamo ratne sekire. Ona je potpala pod uticaj baš dušmana koji me ne vole, a ja znam da Stanija o meni ne misli ružno, jer me je upoznala lično i zna da to nije istina što je od drugih čula, a govorila u nekoj ljutini. Drago mi je što prvi put ima nekoga pored sebe, a ne nekoga ko je pušta niz vodu, ko oni prethodni - rekao je Kristijan, a onda se iz Majamija u program uključila i Stanija.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kada sam dobila poziv za ovo uključenje, odmah sam se uplašila da nije neka zamka, neko neprijatno iznenađenje, imala sam ih previše u proteklih godinu dana. Međutim, vidim da sam ja iznenađenje, tako da, bolje što je tako. Javljam se u miru da podržim novu "Farmu" i da Kristijanu poželim sreću u novom projektu - rekla je Dobrojevićeva, kojoj se Golubović zahvalio, prenosi Pink.rs.

- Želim da vidim kako će da izgleda taj projekat, pošto, kako sam načula, razlikuje se od onog u kom sam ja učstvovala. Sada rijaliti mnogo dugo traje, nekada je bilo 3-4 meseca, sebi sam mogla da priuštim taj luksuz da uđem u rijaliti, a deset meseci baš da uđem... To mi više obaveze i život ne dozvoljavaju. Nadam se da će biti interesantno, sve najlepše godine mladosti i naivnosti sam ostavila baš na "Farmi". To je deo moje duše, uvek imam setu na tu "Farmu". Radujem se novom projektu, jedva čekam da vidim kako će sve to da izgleda.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Stanija je otkrila da li su između nje i Kristijana zakopane ratne sekire.

- Što se mene tiče, da. Naš odnos je bio turbulentan. Naša "Farma" je neponovljiva, bili smo tandem, to naše je imalo neko drugo značenje. Naš odnos posle toga ispratili ste u medijima, ali smo izgladili te odnose zahvaljujući Velikom šefu i Velikoj šefici. Nakon tog izmirenja nisam imala priliku ni da ga sretnem, čujem da ulazi u "Farmu" i želim mu sreću tamo i da se dobro snađe - priznala je Stanija, koja nije krila da ju je Kristijan prijatno iznenadio kada je pohvalio njenog partnera Asmina Durdžića i njihovu vezu:

- Prijatno me je to iznenadilo, dobila sam juče link sa portala, gde je imao koju lepu reč. S obzirom na to da godinama unazad nisam dobila nijednu lepu reč sa njegove strane, prijatno sam iznenađena, nadam se da će tako i da ostane.

Foto: ATAIMAGES

 

- Standža, koliko sam je upoznao, pričali smo tamo i družili se, znam tu njenu životnu priču sa momcima koji su bili mlaki prema njoj. Kada je trebalo da se stane leđima za nju, pravili su neke raskorake, ispadala je veće muško u toj priči. Mića ju je 312 puta sa stolice, iznad njene glave, pljuvao u kosu, govorio ovo ili ono, jedini sam tada ustao i rekao: "Daj, čoveče, da je najgora na svetu, pa je preterano". Do kraja "Farme" smo se držali zajedno - dodao je Kristijan.

Na pitanja voditelja o prirodi njihovog odnosa i emocijama jedno prema drugom tokom trajanja šeste "Farme", Stanija je rekla:

- Marina Tucaković je napisala pesmu "Glavni akteri" baš akonto naše priče i Kristijana - podsetila je gledaoce Stanija, a potom se oglasio Golubović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Treba da ispoštujem i nju i svoj brak. Čak i da je bilo nešto, sada da pričam... Za mnoge me pitaju da li sam imao nešto sa nekom, ja kažem:"Nisam, Tita mi, Josipa Broza", i onda oni kažu:"E, sad znamo". Uvek napravim sarkazam, šalu, sprdnju. Mislim da nije džentlmenski da jedan mangup, šmeker ide po gradu i govori sa kim je bio, na bilo kakav način - rekao je Kristijan, a Stanija dodala:

- Nacija je gledala, komentarisali su, to je bilo medijski bombastično. Obeležilo je tu "Farmu", bilo je šta je bilo i to je to, svi su gledali, nema šta novo da se kaže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine
Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine

Porodice devetoro mladih ljudi koji su izgubili živote u masakru koji je izvršio Uroš Blažić u Malom Orašju i Duboni, 4. maja prošle godine, i dalje se nose sa neizmernom tugom i gubitkom. Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, redovno izražava svoju tugu putem društvenih mreža, delujući kao primer snage i izdržljivosti u teškim trenucima.

12.09.2024

20:35

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45