• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

16.09.2024

21:14

"Situacija je ozbiljna": Oglasio se Zola nakon vesti o Miljaninoj trudnoći, otkrio svoje dalje planove

Shutterstock/ATA images

Rijaliti

"Situacija je ozbiljna": Oglasio se Zola nakon vesti o Miljaninoj trudnoći, otkrio svoje dalje planove

Podeli vest

Čolić nije bio preterano raspoložen da komentariše Miljaninu trudnoću.

Miljana Kulić je juče u "Eliti 8" saznala da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, kog je zapravo upoznala u rijalitiju, pre sedam godina. 

Naime, Kulićeva je osetila da joj je loše, zbog čega je posumnjala da je u trudna, pa je tražila od produkcije da odradi potrebne analize, koje su potvrdile da je u blagoslovenom stanju. 

Foto: ATA Images

 

Nakon saznanja da je trudna, ona je odmah pozvala svoju majku, Mariju Kulić, koja nije bila presrećna zbog saznanja da joj je naslednica u drugom stanju. 

Posle poziva sa mamom, Miljana je razgovarala i sa Zolom, koji joj je rekao da je uz nju i da će zajedno izgurati trudnoću.  

Foto: Tanja Andric

 

Sada se Zola oglasio za medije i tom prilikom je rekao da ne želi da komentariše ništa dok se privatno ne čuje sa Miljanom. 

- Ne javljam se nikome, celo jutro mi zvoni telefon, ne želim nikakve izjave da dajem, ozbiljna je situacija, a trenutno sam u Cirihu rešavam nešto i neću da se oglašavam još ništa, jer imam neke svoje razloge. Nadam se da me razumete. Uskoro sam u Beogradu, pa ćemo onda. Stvarno ne želim ni o čemu da pričam, moram da se čujem sa njom privatno, jer je situacija ozbiljna - rekao je Lazar Čolić Zola za RED.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!
Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!

Ruska strana će pronaći način da podseti Britaniju koliko je bila uprljana svojim interakcijama sa nacistima izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu britanskog kolege Dejvida Lamija, koji je Rusiju uporedio sa fašističkom državom.

16.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija