• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

27.09.2024

22:05

"Cepam drva bez problema!" Nataša se ne libi seoskih poslova, a evo šta kaže o seksu pred kamerama (VIDEO)

Miloš Rafailović

Rijaliti

"Cepam drva bez problema!" Nataša se ne libi seoskih poslova, a evo šta kaže o seksu pred kamerama (VIDEO)

Podeli vest

Nataša Marković Mićić je novo lice u rijalitiju, a cimeri su joj odmah rekli da liči na Nadeždu Biljić i Radu Manojlović.

Rijaliti program "Farma" vraća se na veliki vrata. Nakon duge pauze, čelnik "ružičaste televizije", Željko Mitrović, rešio je da vrati stari projekat, koji su mnogi obožavali. Prvi stanari imanja uselili su se večeras, a među njima je Nataša Marković Mićić, novo lice u rijalitiju. Sebe je opisala kao "pozitivno ludu".

- Želim da se predstavim kakva jesam, pozitivna sam volim da se zezam ali ako treba i da se svađam. Seks pred kamerama, zašto da ne ako mi se neko svidi. Neću sad da kažem nema ništa od toga pa posle da bude druga priča - kaže Nataša i priznaje da je bacila oko na par cimera. 

Kako kaže, već su je spajali sa pojedinim učesnicima, kao što je Boža Džons, ali njega po sopstvenom priznaju "ne može da gleda očima". Međutim, na pitanje novinara kako joj se dopada Stefan Karić Nataša ima drugačiji odgovor.

- Dobar je, lep je. Ne zanima me što je bogat - iskrena je Nataša.

Ona tvrdi da ima iskustva sa seoskim poslovima, cepa drva bez problema. Završila je kuvarsku školu tako da se ne plaši gladi na "Farmi 8". 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija