• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.09.2024

18:42

Trudna Milica završila u bolnici zbog Terzine prevare! Veličkovićevoj pozlilo nakon Terzićevog poljupca sa Sofijom: "Nije mi lako..."

ATAIMAGES/Shutterstock

Rijaliti

Trudna Milica završila u bolnici zbog Terzine prevare! Veličkovićevoj pozlilo nakon Terzićevog poljupca sa Sofijom: "Nije mi lako..."

Podeli vest

Nakon što je otac njenog deteta prevario pred kamerama trudnoj Milici Veličković je pozlilo od stresa.

Iako je govorio da ulazi u rijaliti kako bi obezbedio porodicu, Borislav Terzić Terza se odmah na početku "Elite 8" zbližio sa Sofijom Janićijević, a pao je i prvi poljubac. Njegovoj trudnoj verenici Milici Veličković veoma je teško da sve to gleda, pa je zbog stresa završila u bolnici:

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Nije mi lako. Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, prčao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve pozlilo mi je - otkrila je Milica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Milica je nakon toga rekla da li je očekivala da će Terza to uraditi.

- Ne mogu da kažem da nisam očekivala da će to da se desi, ali meni nije realno da nije čekao bar da se porodim. On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu. Meni je njegova majka plakala, a najgore mi je što on ide laže, kune se, da se ništa nije desilo, a da li je on tolika budala da misli da je prevario tolike kamere. Ne bi me iznenadilo da i Sofija ostane trudna sa njim, ali ako ima imalo mozga ta devojka, svatiće sve - rekla je Milica pa dodala:

Foto: Tanja Andric

 

- On se pravda da se ništa nije desilo jutros Urošu, juče Mileni. Lepo je Mensur rekao, čovek je prekucao sve sezone rijalitija.

Milica smatra da se Sofija Janićijević samo igra sa Terzom, ali kako kaže, ona joj nije ništa kriva već njen partner. 

- On i ja nemamo o čemu da pričamo, ali bih volela da uđem da me pogleda u oči, i da me vidi sa stomakom. Ja ću njemu dozvoliti da bude otac, jer ću imati dete sa njim, sa njim ću se dogovoriti samo oko alimentacije i to je to. On neće biti samo otac na papiru, on će imati pravo na našu ćerku - odlučna je Milica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija