• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.09.2024

22:16

Kiki Star završila sa njom u senu! Prvo se zagrlile, a onda... (VIDEO)

Printscreen You Tube/Farma Official

Rijaliti

Kiki Star završila sa njom u senu! Prvo se zagrlile, a onda... (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti "Famra 8" počeo je u subotu, a već su pale i prve suze.

Tokom popodneva, Kiki Star i Marija Al Ravaždi su se osamile, a onda se TikTok zvezda rasplakala jer su je pojedini farmeri razočarali.

- Čovek u besu svašta kaže! Pa daj Kiki, šta si sve preživela, ovo su gluposti. Svi imamo ispade, lupetamo gluposti, kažemo šta ne mislimo - tešila je Marija.

Foto: Printscreen You Tube/Farma Official

 

- Emotivna sam, ne mogu da pričam. Htela sam nešto da kažem. Ne razumem, kako neko nekome ne može da da vodu, hleb? I još da kažu da je hleb za kantu - plakala je Kiki.

- Mnogo si slatka Kiki, dođi da te zagrlim - rekla je Marija.

 

 

Podsetimo, Marija je na samom ulasku na "Farmu 8" šokirala javnost svojom teškom životnom pričom.

- Ja sam rođena tamo u Jordanu i bila sam životno ugoržena. Jedva sam pobegla odande. Sada živim u 13 kvadrata sa majkom i želim da zaradim za stan. Kada sam došla u Srbiju, živela sam kod babe, a ona me je mrzela jer sam iz mešovitog braka, tata mi je Arapin. Maltretirala me je psihički i urnisala, ali se desio onda pakao. Iza kuće me je dva puta u glavu udario stric. Bila sam klinički mrtva, oni su porodicu zvali da dođu po leš. Međutim, lekari su im kasnije javili da sam upala u duboku komu i rekli su da iako se probudim, biću biljka. Ja sam se 4. dan probudila, na sv. Nikolu - ispričala je Marija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija