• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

02.10.2024

12:55

Ništa nije slutilo da sledi kraj: Voditeljka i pevač nasmejani prošetali crvenim tepihom pre samo tri meseca

Miloš Rafailović

Rijaliti

Ništa nije slutilo da sledi kraj: Voditeljka i pevač nasmejani prošetali crvenim tepihom pre samo tri meseca

Podeli vest

Vest da se voditeljka Pinka Ana Radulović razvodi, odjeknula je u domaćoj javnosti, uzevši u obzir i spekulacije o njenom braku koje su kružile poslednjih meseci.

Pre samo tri meseca Ana i njen suprug pojavili su se zajedno u javnosti i sve je delovalo idilično. Voditeljka je letos proslavila rođendan u jednom beogradskom lokalu u društvu supruga i sina, to je ujedno bilo i njihovo poslednje zajedničko pojavljivanje.

Javnost tada nije mogla da nasluti da u njihovom odnosu postoje ozbiljne trzavice, koje su na kraju dovele do kraha braka.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

"Kritikuju me što je ne objavljujem fotke sa suprugom"

- Baš sam pričala sa jednom prijateljicom, baš me kritikuju kako ja ne izbacujem slike sa suprugom na Instagram. Iznenadila sam se skoro je bio jedan razvod u novinama i onda sam rekla: "Bože, kako razvod, izbacivali su slike stalno i izgledali su mi kao skladna i srećna porodica." Žao mi je što su ljudi počeli da mere ljubav po slikama na Instagramu, i onda sam rekla: "Sad tek neću kačiti slike" - rekla je Radulovićeva bila za "Republiku".

Podsetimo, Ana Radulović, voditeljka "Elite 8" i njen suprug pevač Mirče Radulović odlučili su da se raziđu posle 11 godina braka. Odluku su doneli zajedno, a o razlozima rastanka oglasili su se zajedničkim saopštenjem.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave - navela je voditeljka koja je potom istakla da krivac za krah braka nije treća osoba kako se nagađalo.

- Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Radulovićeve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija