• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

20.10.2024

12:44

Golubović je sada slobodan čovek? Kristina Spalević stavila pauzu na vezu sa Kristijanom

Instagram

Rijaliti

Golubović je sada slobodan čovek? Kristina Spalević stavila pauzu na vezu sa Kristijanom

Podeli vest

Kristina Spalević je izazvala haos u javnosti kada je najavila da planira da stavi pauzu na vezu sa Kristijanom Golubovićem, koji trenutno učestvuje u rijalitiju "Farma 8".

Kristina Spalević je u emisiji objasnila da njihova se njihova veza neće završiti, već će biti samo "na pauzi" dok je on u rijalitiju. Ona je tu odluku donela na osvnovu njegovog postupka kada je išao u zatvor. Kristijan je tada stavio "pauzu" na odnos sa bivšom suprugom. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo... Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

Podsetimo, Kristijan Golubović je već nekoliko puta na "Farmi 8" izjavio da smatra kako je Kiki Star Nikolić zaljubljena u njega, što je ona i priznala jednom prilikom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27