• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

23.10.2024

23:59

"Nije silovana, tukla me je, ukrala novac..." Baka učesnice "Farme" tvrdi da je potresna životna priča koju je iznela u rijalitiju čista laž

Printscreen You Tube/Farma Official

Rijaliti

"Nije silovana, tukla me je, ukrala novac..." Baka učesnice "Farme" tvrdi da je potresna životna priča koju je iznela u rijalitiju čista laž

Podeli vest

Baka rijaliti učesnice Aleksandre Babejić koja je na "Farmi 8" ispričala svoju potresnu životnu priču, negirala je optužbe da je unuku jurila nožem i poručila da Aleksandra sve izmišlja, pa čak i da je bila silovana.

Tokom boravka na "Farmi 8" Aleksandra je iznela niz šokatnih detalja iz svoje prošlosti, tvrdeći da je majka zlostavljala, a baba jurila nožem. Novinari su pronašli selo Duboka u okolini Kučeva u kom živi, Lalica Todorović, Aleksandrina baka, ali je njena priča sasvim drugačija od unukine.

 - Ona laže. Imala je sve od oca. Išla je gde je htela. Putovala je po Zrenjaninu, Beogradu, Kučevu, dok joj je otac bio živ...Njena majka se udala. Našla je švalera i otišla. Aleksandra nije ni školu završila - ispričala je Lalica za Kurir. 

Foto: Printscreen You Tube/Farma Official

 

Lalica se osvrnula i na Aleksandrine tvrdnje da je njen otac gledao kako je majka zlostavlja.

- Kada je on čuo da njena majka živi sa drugim, nije došao kući. Aleksandra je pokupila svoje stvari i otišla sa njom. Kad je moj sin preminuo, Aleksandra je došla iz vojske. Bila je na vojnoj akademiji. Pokupila je 2.000.000 dinara iz stana. Nakon toga je otišla ponovo u vojsku, pa kad se vratila me je pretukla. Udarila mi je šamar, sa njom je bio čovek kojeg je optužila za silovanje - rekla je ona, a potom spomenula silovanje od strane komšije:

- Nije je silovao, zapravo ne znam da li je, istina je da je išla sa njim i to je nešto što su svi znali. Hteo je i da bije mog sina jer je on hteo Aleksandru da odvede kod doktora, a tražio je i 100.000 dinara od mog sina i pretio mu batinama. Na kraju su on i Aleksandra sve pokupili što smo imali i otišli su.

Foto: Printscreen You Tube/Farma Official

 

Aleksandrina baka ističe da je njena unuka i napad nožem izmislila.

- Dovela mi je tokom noći policiju, sve je izmislila, ja je nisam jurila sa nožem. Nakon što me je prijavila više je nisam ni videla - dodaje Lalica i završava:

- Šta da joj kažem sem da laže. Ona sve laže. Ona ne zna gde je grob njenog oca, mog sina, ja tamo idem stalno, a ona nikada nije otišla. Ipak, ako bi se pokajala, ja nisam zlopamtilo i oprostila bih joj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija