• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

24.10.2024

19:03

"Čestitam joj na 'vernici'!": Milica Veličković se u emisiji uživo obratila majci Sofije Janićijević, pa žestoko isprozivala njeno majčinstvo

Youtube printscreen/Pink.rs

Rijaliti

"Čestitam joj na 'vernici'!": Milica Veličković se u emisiji uživo obratila majci Sofije Janićijević, pa žestoko isprozivala njeno majčinstvo

Podeli vest

Milica Veličković je majci rijaliti učesnice čestitala na tome kako je vaspitala ćerku.

Trudna Milica Veličković, bivša učesnica "Elite", gostovala je juče na RED TV gde je govorila o svemu kroz šta prolazi otkako ju je u javno, u aktuelnoj sezoni rijalitija, verenik Borislav Terzić Terza prevario i uplovio u emotivnu vezu sa Sofijom Janićijević.

Trudna Milica je bez dlake na jeziku komentarisala goruća zbivanja iz "Elite", a na samom kraju gostovanja odlučila je da javno uputi pozdrave Brankici Janićijević, Sofijinoj majci.

Foto: ATAIMAGES/Tanja Andric/Shutterstock

 

- Pozdraviću Sofijinu mamu, da joj čestitam na vernici, da joj čestitam na tome kako je vaspitala ćerku i da joj poželim sve najbolje - u svom stilu poručila je Milica.

Podsetimo, Brankica je svojevremeno za Pink.rs priznala da svoju ćerku ne smatra ljubavnicom, a nakon što je Sofija pogazila datu reč da neće imati seksualne odnose pred kamerama, prestala je da se oglašava. Poslednji put kada su novinari pokušali da stupe u kontakt sa njim rekla je da je u bolnici.

Foto: Tanja Andric/Ataimages

 

- U bolnici sam, doktori su mi rekli da će me najverovatnije zadržati. Ne želim da dajem nikakve izjave - bilo je sve što nam je rekla Sofijina majka Brankica.

Maja, Sofijina sestra od tetke, takođe je odlučila da se u potpunosti povuče, sve dok joj se sestra ne "dozove pameti".

- Nemojte da me zovete, ne želim više da dajem izjave. Ne želim uopšte da se oglašavam dok Sofija ne promeni svoje ponašanje - rekla nam je Maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Razotkrivena Marinikina i Đilasova sumnjiva organizovana grupa za malverzacije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Razotkrivena Marinikina i Đilasova sumnjiva organizovana grupa za malverzacije!

Danas je u stanju rastrojstva, Đilasova službenica, družbenica i potpredsednica SSP, Marinika Tepić objavila lažnu vest da je „razotkrivena sumnjiva organizovana grupa SNS za malverzacije“. Nesumnjivo je utvrđeno da ne postoji takva grupa SNS, ali je belodano utvrđeno da postoji Đilasova i Marinikina, SSP organizovana grupa za malverzacije. Evo spiska! Marinika, sve po spisku!

26.10.2024

17:01

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija