• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

25.10.2024

23:53

"Spasao sam život Lepi Lukić!" Gastoz prepričavao doživljaje iz prethodnih rijalitija, pa šokirao cimere (VIDEO)

Miloš Rafailović/Tanja Andrić

Rijaliti

"Spasao sam život Lepi Lukić!" Gastoz prepričavao doživljaje iz prethodnih rijalitija, pa šokirao cimere (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Marinković Gastoz tvrdi da je svojevremeno u jednom od prethodnih rijalitija u kom su zajedno učestvovali Lepi Lukić spasao život.

Jutjuber i rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz poznat je kao veliki šoumen, a svoje cimere na imanju u Šimanovcima često zabavlja prepričavanjem svojih dogodovština. Ovoga puta sa Milenom Kačavendom evocirao je uspomene iz ranijih učešća u rijaliti programa.

- Ali brate, prvi put sam pekao prase u životu u rijalitiju. Zgotivili ljudi kako to radim, dali mi drugo prase za neku svadbu. I ja rakijicu, pečem prase, peškir preko ramena, ono prase me gleda smeje mi se u facu - pričao je Gastoz.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

 - Ovde smo za Badnji dan dobili sto kg ribe, krompira, prebranca, doneli su sve živo. I za 1. maj smo dobili prase, bili su u šatoru, spavalo se napolju kao prvomajski uranak, bilo je gotivno - rekla Kačavenda.

Nenad je zatim nastavio da prepričava svoje avanture, pa otkrio kako je spasao život Lepi Lukić.

- Bila brate džigerica u prasetu. I ja je izvadio, imali smo mladi luk, ja to izdinstao. Nikad u životu nije ispalo kao tad. Probao sam oko, jezik, sve... Pa tada sam, Lepi Lukić spasao život. Šetala je žena tu po dvorištu, i pošto su dole bile drvene daske, jedna daska bila izdignuta malo. Sedim na stepenicama i vidiš Lepa se sapliće. U tom trenutku skačem, da je nisam gurnuo direktno bi na glavu pala - ispričao je Gastoz.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija