• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

01.08.2019

22:00

(FOTO/VIDEO) BIVŠA ŽENA MAJKLA DŽEKSONA OTKRIVA PRAVU ISTINU: Morao je da bira između mene i lekova!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) BIVŠA ŽENA MAJKLA DŽEKSONA OTKRIVA PRAVU ISTINU: Morao je da bira između mene i lekova!

Podeli vest

Pevačica i glumica Lisa Mari Prisli, koja je bila dve godine u braku sa legendarnim Majklom Džeksonom, potpisala je ugovor sa jednom izdavačkom kućom da napiše knjigu o kralju popa

Američki mediji prenose da će Lisa Mari dobiti između tri i četiri miliona dolara kako bi objavila šokantne detalje iz pevačevog života za koje javnost još nije čula.

Lisa je sa Džeksonom bila u braku od 1994. do 1996. godine, a jednom prilikom u emisiji kod Opre Vinfrije objasnila zašto su se razveli.

Foto: APfoto

- Došlo je do te tačke u braku kad sam morala da mu postavim uslo,  da bira između mene i lekova, a on je izabrao lekove - rekla je ona.

U knjizi bi trebalo da se nađe i njen otac pevač Elvis Prisli koga bi predstavila iz drugačije perspektive nego što je kralj rokenrola javnosti poznat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija