• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.06.2021

18:42

SVETSKI POZNATI KUVAR REŠIO DA POSETI SRBIJU! Dame, spremite se za njegovu EGZOTIČNU POJAVU! /FOTO/

Showbiz

SVETSKI POZNATI KUVAR REŠIO DA POSETI SRBIJU! Dame, spremite se za njegovu EGZOTIČNU POJAVU! /FOTO/

Podeli vest

Sećate li se popularnog turskog kuvara Nurseta Gokčea? Očarao je milione ljudi na Instagramu svojim videima i fotografijama na kojima obrađuje meso, a ni žene nisu ostale ravnodušne na njegovu egzotičnu pojavu i šarm

Oni kojima se sviđa njegov rad i pojava oduševiće vest da Nurset planira da otvori restoran u Beogradu na vodi. Njegovo prijateljstvo sa frizerom iz Srbije, Aleksom Rabrenovićem uticalo je na to da Nurset zavoli Beograd. Ovako je nastala ideja za novi projekat. 

Foto: Privatna arhiva

Nusret Gokče i Aleksa Rabrenović

Aleksa i Nurset su nedavno viđeni zajedno u poznatom restoranu u Beogradu. 

Podsećamo i da je Nusret Gokče je čuveni turski mesar i vlasnik lanca restorana. Turski mediji navode da je Gokče vlasnik poslovnog carstva, sa više od 400 zaposlenih.

A da zna šta radi govori i činjenica da se u njegovim restoranima često mogu videti i svetske zvezde, od Rodžera Federera, preko fudbalera Arsenala Mesuta Ozila do Bruna Marsa koji je retvitovao jednu njegovu fotku i tako pokrenuo "ludilo". Dobar prijatelj mu je i glumac Al Paćino. 

Privlačnosti doprinosi i dašak misterije, pošto se o Gokčeu ne zna mnogo. Počeo je kao pripravnik u mesari, proširio svoje znanje o mesu i biftecima u Argentini, a zatim otvorio svoj prvi restoran. Danas ima svoju poslovnu imperiju, radi 18 sati dnevno i očarava na društvenim mrežama, onako, usput.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija