• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

18.10.2021

12:48

DOBA NEVINOSTI! Ove zvezde su se ČUVALE do PRVE BRAČNE NOĆI! /Foto/

printscreen instagram

Showbiz

DOBA NEVINOSTI! Ove zvezde su se ČUVALE do PRVE BRAČNE NOĆI! /Foto/

Podeli vest

Iako je za dobar deo njihove popularnosti odgovorna privlačnost, ove slavne zvezde vodile su se starmodnim načelima i ponosili se time da su nevinost izgubili tek u braku

Mnoge su zvezde Holivuda šokirale javnost priznavši kako su u polne odnose stupile već u ranim tinejdžerskim godinama, ali postoji i druga strana selebriti sveta. Neki su glumci i pevači progovorili o svojoj nevinosti koju su čuvali do braka.

Adrijana Lima i Marko Jarić

- Vođenje ljubavi je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele - rekla je Adrana Lima (40) 2006. godine u jednom intervjuu.

Sa našim košarkašem Markom Jarićem (43) je provela tri godine u vezi dok se nisu skrasili u braku. Zajedno imaju dvoje dece, a rastali su se 2016. godine.

Džesika Simpson i Nik Laše 

- Nevinost može da bude kul i privlačna -  izjavila je Džesika Simpson (41) za magazin People 2000. godine.

Tokom odrastanja pevačica je dala obećanje svom ocu svešteniku da će početi da nosi prsten čistote počevši od svoje dvanaeste godine.

Pevač Nik Laše (47) je priznao da nije bilo lako poštovati njenu odluku, ali je to učinio. Venčali su se 2002. godine, a četiri godine nakon toga, odlučili su da se razvedu. Džesika je sada u braku s Erikom Džonsonom s kojim ima dvoje dece.

Lisa Kudrou i Majkl Stern

Lisa Kudrou (58), popularna Fibi iz kultne serije 'Prijatelji' sasvim je drukčija od lika koji igra u seriji. Medijima je priznala da je svoju nevinost čuvala do braka, odnosno kako nije želela da spava s dečkima samo zato što su to radile sve njene prijateljice. Prvi put je spavala sa svojim suprugom Majklom kad je imala 31 godinu.

Džastin Biber i Hejli Boldvin

Iako oboje već polno aktivni u prošlosti, pevač Džastin Biber (27) i njegova supruga Hejli Boldvin (24) čekali su do braka da bi konzumirali ljubav. Džastin je apstinirao kako bi se, kako je izjavio, približio Bogu. Priznao je da je bio veoma promiskuitetan, i veruje da je Hejli 'nagrada' za njegov čistiji životni stil. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija