• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

07.01.2022

16:35

MARIJA KILIBARDA JE BILA VERENA ZA OVOG SPORTISTU! Usledio je raskid posle tri godine ljubavi, a evo i zašto!

Aleksandar Jovanović Cile

Showbiz

MARIJA KILIBARDA JE BILA VERENA ZA OVOG SPORTISTU! Usledio je raskid posle tri godine ljubavi, a evo i zašto!

Podeli vest

Voditeljka Marija Kilibarda se pre više od 10 godina zabravljala, te bila verena za bivšeg rukometaša Ognjena Kajganića.

Međutim, posle tri godine ljubavi, njihova veza se završila raskidom. Kao razlog za rastanak se navodila prečesta razdvojenost usled koje su se emocije ugasile.

Marija često je u svojim intervjuima isticala da baš i nema sreće u ljubavi, ali i da je muškarci gledaju kao brata.

Foto: printscreen instagram

Marija Kilibarda

- U jednom trenutku mi je zasmetalo, što me gledaju kao ortaka, jer možda neki momak koji ti se dopadne dođe i kaže: “Jao, vidi Mara brat”. Okej. U stvari, devojke i žene na brdovitom Balkanu u startu kada malo odskaču u frekvenciji, stavu, probojnosti, načinu, ponašanju... ako smo malo bučnije ili se malo jasnije izražavamo, te imamo svoje mišljenje, onda odjednom dobijemo komentar: “Ovo je muška energija”. Ako to neko tako doživljava, ja ne mogu tome da stanem na put. Obožavam to što sam žena, ponosna sam vlasnica svog pola i to što sam malo bučnija i što volim da se ženski glas daleko čuje, to ne znači da sam brat i da sam ortak. Ne, ja sam žena koja je glasna - rekla je Marija Kilibarda svojevremeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija