• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2022

15:33

ZBOG OVOGA ĆE SVI DA SE TRESU! Jovana Jeremić odlučila da pritegne sve one koji ne rade svoj posao! (FOTO)

printscreen

Showbiz

ZBOG OVOGA ĆE SVI DA SE TRESU! Jovana Jeremić odlučila da pritegne sve one koji ne rade svoj posao! (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku Jovana Jeremić, najavila je promene u svojoj emisiji.

Naime, Jovana je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagramu je najavila da od sutra u svoj Jutarnji program uvodi novu rubriku pod nazivom "Reši problem".

- Spremamo se opasno za sutrašnje "Novo vikend jutro na Pinku". Goreće sve!! Priče od kojih zastaje dah! Priče iz naroda. Uvodimo i novu rubriku Reši problem - koja će doživeti još veći uspeh od najgledanije rubrike Pisma gledalaca u kojoj se i dalje bavimo sudbinama i životnim pričama ljudi (moja omiljena rubrika). U Reši problem rubrici uključujemo sve gradonačelnike, predsednike opština, ministre, direktore javnih preduzeća... Da rešavaju probleme građana Srbije. Hvala vam što nam verujete jer to je naša obaveza kao privatnog servisa građana Srbije. Vaša Jovana Jeremić - napisala je voditeljka u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija