• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

12:24

ŠAMARČINA ZA OSKARA! Ovako je Kris Rok govorio o Vilu Smitu pre INCIDENTA, a onda je sve krenulo NIZBRDO  - ŠOK

REUTERS

Showbiz

ŠAMARČINA ZA OSKARA! Ovako je Kris Rok govorio o Vilu Smitu pre INCIDENTA, a onda je sve krenulo NIZBRDO - ŠOK

Podeli vest

Nakon incidenta gde je glumac Vil Smit ošaramio kolegu Krisa Roka zbog uvreda na račun njegove supruge Džejde na 94. dodeli Oskara mediji su počeli da se prisećaju istorije odnosa oviuh glumačkih legendi jer nikome nije jasno gde je "zapelo"

Vil i Kris se poznaju čak 26 godina, aa njihovo prijateljstvo je bilo jako. Godinama su sarađivali zajedno, a Rok je čak rekao da postoje samo tri glumca kojima nema šale, a među njima je bio Vil.

- Obama je samo jedan od tih tipova, znate, poput Vila Smita. Nema šale o Vilu Smitu. Nema šale s Bredom Pitom. Šta ćeš da kažeš? "Ooh, pre si se seksao s Dženifer Aniston. Sada se seksaš s Anđelinom Džoli. Ti si takav gubitnik" - izjavio je Rok 2009. godine za CNN.

Kris i Smit su glumili zajedno 1996. godine, a čak je sarađivao sa njegovom suprugom u filmu "Madagaskar".

Drugim rečima, Smit i Rok bili su bliski privatno i poslovno. Zajedno su glumili, radili, putovali i išli na zabave. Sada se postavlja pitanje dali ćeviše ikada snimiti zajednički film.

Čini se da je njihova svađa započela još tokom dodele Oskara 2016. godine. Vil i Džejda tada su preskočili ceremoniju, a Rok se rugao na račun Džejde i njenog bojkota Oskara.

Foto: Tanjug/AP

Vil i Džejda

- Kad Džejda bojkotuje Oskare, to je kao da ja bojkotujem Rijanine gaćice. Nisam pozvan - izjavio je Rok tada.

A incident koji se dogodio u nedelju šokirao je ceo svet. Mnogi bi rekli da je šamar Vila Smita obeležio dodelu Oskara.

Podsetimo, sve je počelo na dodeli Oskara tako što je Rok želeo da bude duhovit, pa se našalio na račun supruge Vila Smita, Džejde Pinket-Smit. Vil je ustao, a onda je pesnicom udario svog kolegu, a skandal je nastavio da se prepričava na društvenim mrežama. 

Vil Smit imao je veoma zanimljivu prošlost sa ženama, jer je zbog biše plakao u toaletu, a zbog sadašnje je morao da šamara kolegu. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija