• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2022

13:42

TUGA! Preminuo je... Imao je samo 24 godine, a izgubio je bitku sa OPAKOM BOLEŠĆU (VIDEO)

TikTok

Showbiz

TUGA! Preminuo je... Imao je samo 24 godine, a izgubio je bitku sa OPAKOM BOLEŠĆU (VIDEO)

Podeli vest

Devojka se oprostila od njega potresnom porukom.

Popularni tiktoker Frančesko Lopresti, preminuo je u 24. godini.

Kada je imao samo 17 godina, dijagnostikovan mu je rak testisa, a njegova devojka, takođe tiktokerka, Kejtlin Regan, podelila je tužne vesti na društvenoj mreži.

- Bilo mi je teško da snimim ovaj video. To je razlog zašto se nije javljao. Prošlo je nedelju dana otkako ga nema. Zaslužujete da znate da vas je jako voleo i da je cenio sve što radite za njega, to što ste gledali naše snimke i bili nam podrška. Hvala vam - poručila je ona, dodavši i:

- Volim te i slomljena sam. Ti i ja protiv sveta, zauvek. Hvala ti na ovoj pravoj ljubavnoj priči - poručila je Regan.

Par je bio u vezi od 2013. godine. Samo godinu dana kasnije dijagnostikovan mu je treći stadijum raka. On je metastazirao na limfne čvorove, jetru, vrat i kičmenu moždinu.

Fanovi su bili zabrinuti što je ove godine Lopresti objavio samo dva videa na TikTok-u, a ujedno im je bilo i žao što je izgledao veoma loše. Nosio je kapu na glavi, zato što je zbog hemoterapije izgubio kosu.

Samo četiri dana pre njegove smrti, Regan je zamolila fanove da mole za njega.

@kaitlin_reagan I love you guys, and I ask you keep him in your prayers. We are in a hospice stage. Please stand with us, and pray. Thank you so much❤️ #prayers ♬ Pray - J E S S I E M U R P H



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija