• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.05.2022

17:08

PRONAĐENO TELO SLAVNE PEVAČICE! Sumnja se na samoubistvo, oglasila se njena ćerka poznata glumica

Youtube printscreeen

Showbiz

PRONAĐENO TELO SLAVNE PEVAČICE! Sumnja se na samoubistvo, oglasila se njena ćerka poznata glumica

Podeli vest

Poznata pevačica, nakon užasnog perioda u svom životu pronađena je mrtva

Naomi Džad, legendarna pevačica i majka dve poznate lepotice, preminula je u 77. godini. Njene kćerke izdale su neobično saopštenje o smrti majke.

Foto: Youtube printscreeen

Patila od depresije...Naomi Džad

Naomi je bila deo proslavljenog kantri dua The Judds, i majka glumice Ešli Džad i pevačice Vajnone Džad.

Ranije je govorila o svojoj borbi sa depresijom, rekavši da je nakon što je njena grupa prestala da ide na turneje, upala u "duboku crnu rupu". Nije napuštala kuću i po sopstvenom priznanju, nije ustala sa kauča dve godine.

- Fanovi me gledaju sa šljokicama i dragim kamenjem, i to jesam ja. Ali onda bih otišla kući i ne bih izašla tri nedelje. Nisam menjala pidžamu, nisam održavala normalnu higijenu tela. Nisam mogla da izađem iz rupe u koju sam upala i dve godine sam provela na kauču- rekla je ona.

Tada sam našla zgodan most s kojeg bih skočila. Eto, toliko mi je bilo loše, da sam blizu kuće birala mesto za samoubistvo", rekla je ona.

Zbog duboke depresije, Naomi je čak dobijala terapiju elektrošokovima, ali su demoni ostali.

Foto: Youtube printscreeen

Ešli Džad

- Slomljene smo. Naša majka je preminula usled mentalne bolesti. Kako smo je mi volele, znamo da su je tako voleli i fanovi. Trenutno smo u neistraženoj teritoriji dubokog bola- kratko su saopštile njene kćerke.

Naomi je u nedelju trebalo da bude uvedena u Kuću slavnih na osnovu dostignuća iz višedecenijske karijere, ali je samo dan ranije pronađena mrtva. Nije poznato da li je pritisak zbog ove ceremonije dodatno pogoršao njeno stanje.

Inače, Naomi je bila sklona plastičnim operacijama i priznala je da je preterala. Mnoge su, godinama kasnije, iznenadile fotografije njene kćerke Ešli, koja sada izgleda ovako.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija