• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2022

19:13

SIJA KAO DISKO KUGLA! Slavna manekenka prošetala crvenim tepihom - o njenoj haljini svi pričaju! (FOTO)

Tanjug/AP

Showbiz

SIJA KAO DISKO KUGLA! Slavna manekenka prošetala crvenim tepihom - o njenoj haljini svi pričaju! (FOTO)

Podeli vest

Brazilska manekenka Alesandra Ambrozio prošetala je crvenim tepihom na Kanskom festivalu u krajnje neobičnoj kreaciji

Naime, ova lepotica se pojavila na premijeri filma "Tri hiljade godina čežnje" u strukiranoj haljini sa dubokim dekolteom. Ono što je svima zapalo za oko jeste da haljina prekrivena šljokicama koja svetluca poput disko kugle! 

Ali, to ovu smelu lepoticu nije omelo u poziranju pred znatiželjnim fotografima.

Podsetimo, međunarodni filmski festival u Kanu okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli Džulija Roberts, En Hatavej, Kejt Midlton, kao i monogi drugi. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija