• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

25.05.2022

12:22

OD NASILJA DO FEKALIJA! 11 ključnih stavki sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd!

Reuters

Showbiz

OD NASILJA DO FEKALIJA! 11 ključnih stavki sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd!

Podeli vest

Suđenje između glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd se privodi kraju, a do sada je 11 stvari je privuklo najviše pažnje

Glumac Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd su na suđenju koje je otvoreno za javnost. Džoni je zapravo tužio bivšu ženu, nakon što je u autorskom tekstu za Vašington post nagovestila da je tokom braka postala žrtva porodičnog nasilja.

Tokom suđenja je dobijeno mnogo izjava, kako sa Džonijeve, tako i sa Amberine strane, a do sada su ovo ključni momenti, koji su privukli najviše pažnje:

  • Dep je svedočio da nikada nije udario Herd ili bilo koju drugu ženu. Rekao je da je ona bila ta koja je postala uvredljiva i "maltretirala" ga "ponižavajućim prozivanjem".

-Ako bih ostao da se svađam, na kraju sam bio siguran da će to prerasti u nasilje, a često i jeste - rekao je on na sudu. Heard je rekla da "nikada nije napala Džonija".

  • Par je obelodanio različite svađe sa početka 2015. iz Australije, gde je Dep snimao peti film "Pirati sa Kariba".

Dep je rekao da je Herd bacila flašu votke, koja mu je odsekla vrh desnog srednjeg prsta. Glumac je rekao da je bio u šoku i da je krvlju iz prsta napisao poruke Amber na zidu.

Foto: Reuters

Amber Herd

Herd je jecala, dok je poroti rekla da ju je Dep se*sualno napao te noći, tako što joj je u vaginu ubacio flašu sa alkoholom. - Bila sam uplašena - rekla je. - Samo što sam se udala za njega.

  • Nekoliko meseci kasnije, rekla je Herd, Dep joj je slomio nos i počupao komade kose, tokom još jednog nasilnog susreta.
  • Amberini advokati su predstavili fotografije za koje su rekli da se vide povrede nakon raznih svađa, uključujući ožiljke na ruci, koji su bili vidljivi dok je pozirala na crvenom tepihu, i crvenilo i otok oko oka, za koje je rekla da su nastali nakon što ju je Dep udario telefonom koji je bacio na nju.

Depov advokat je pokazao slike sa javnih nastupa, za koje su rekli da su snimljene otprilike u vreme njihovih tuča i izgleda da nisu pokazivale povrede, i izjavio je da je Herd navodno sređivala fotografije kako bi crvenilo bilo izraženije. Herd je rekla da nikada nije menjala fotografije i da je koristila šminku da pokrije povrede.

  • Dep je svedočio da su u njihovim krevetu 2016. godine pronađene fekalije. Jedan od njegovih čuvara je rekao da mu je Herd rekla da je to "užasna šala pošla naopako". Herd je negirala bilo kakvu umešanost i sugerisala da je odgovoran jedan od njihovih pasa.
  • Amberini advokati predočili su SMS poruke u kojima je Dep nju nazvao "prljavom kurvom" i rekao da želi da je mrtva.

Pišući glumcu Polu Betaniju 2013. godine, Dep je rekao: "Hajde da je udavimo pre nego što je spalimo" i "Po*ebaću njen izgoreli leš posle, da se uverim da je mrtva".

  • Psiholog Šenon Kari je svedočila da Herd pokazuje simptome graničnog poremećaja ličnosti i histrionskog poremećaja ličnosti.

Foto: Reuters

Džoni Dep

Takođe je tvrdila da je Herd preuveličavala znake posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP), za koje je glumica rekla da je iskusila kao rezultat veze sa Depom.

  • Klinički i forenzički psiholog dr Daun Hjuz, pozvana na sudnicu kao Amberin prvi svedok, opisala je sudu višestruke navodne slučajeve se*sualnog nasilja, uključujući i onaj gde je glumac navodno izvršio "pretragu šupljine" svoje žene u pokušaju da potraži drogu .

- Ovi incidenti su se često dešavali u besu, podstaknutim drogom - rekla je ona.

  • Herd je opisala Depovu upotrebu droge, rekavši da glumac ima "različite verzije" sebe, "u zavisnosti od toga koju drogu uzima". Bivši Depovi zaposleni dali su slične izjave o navodnoj Depovoj čestoj upotrebi droga i alkohola.

Herdova je opisala incident u kome tvrdi da ju je Dep prikovao za zid, držeći je za vrat. - Sećam se da sam ga gledala odozgo, hvatala ga noktima, pokušavajući da sklonim ruke sa vrata. U jednom trenutku se sećam da mi je pocepao košulju, a jedna od mojih dojki je ispala. Povukla sam ga za rever i košulja mu se pocepala. Pocepao ju je i stavio mi je oko vrata - rekla je ona na sudu.

  • Herd je tvrdila da članak Vašington posta nije o Depu. - Ne radi se o Džoniju - rekla je ona sudu. - Jedini koji je mislio da se radi o Džoniju bio je Džoni. Radilo se o meni i mom životu posle Džonija.
  • Herdina sestra, Vitni Herd Henrikez, prvi je svedok na petonedeljnom građanskom suđenju, koja je sudu rekla da je lično videla kako Dep udara Amber.

Opisala je tuču u martu 2015. U jednom trenutku, kako je rekla, bila je uhvaćena između Depa i Amber, dok je jurio uz stepenište, da se suoči sa njom. Vitni je rekla da je udarena u leđa. Jedan od Depovih telohranitelja je intervenisao i prekinuo tuču, ali "do tada je Džoni jednom rukom već zgrabio Amber za kosu, a drugom ju je više puta udarao po licu", rekla je gospođa Henrikez, prenosi inews.co.uk.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su mi savjetovali da se opustim i zaboravim na brak i da nastavim dalje u svom životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Odmah kontaktiram dr. Alabu nekoliko minuta kasnije on mi je odgovorio i dao mi upute što da radim, nakon što sam ispunila traženi uvjet dva dana nakon rituala, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da doza ne razgovara sa mnom. Dva dana me zvao usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa sam još uvijek zadivljena ovim čudom pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je odlično funkcionirao i moj brak je jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com. Ne dopustite nikome da vam oduzme supružnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija