• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

11:51

AMBER HERD ĆE MORATI DA PROGLASI BANKROT JER JE IZGUBILA SPOR SA DŽONIJEM DEPOM?! Isplivali šok detalji

Reuters

Showbiz

AMBER HERD ĆE MORATI DA PROGLASI BANKROT JER JE IZGUBILA SPOR SA DŽONIJEM DEPOM?! Isplivali šok detalji

Podeli vest

Nakon šest nedelja, niza uvreda i bizarnih dokaza, suđenje između Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd je konačno završeno. Sud u Virdžinjiji je rekao da Dep nije kriv, a onda je sudija ipak obavestila javnost da glumac mora da plati Amber zbog klevete u procesu

Prvobitna presuda bila je ta da glumica mora da plati Depu čak 15 miliona dolara, ali zbog ograničenja odšteta u Virdžiniji, ispostavilo se da je cifra manja za 5 miliona. 

Herd je dobila 2 miliona dolara na konto klevete, ali ipak mora da plati bivšem mužu 10 miliona plus 350 hiljada dolara kolika je zvanična visina kaznene štete u Virdžiniji.

Dakle, Amber Herd mora da plati Depu 10,35 miliona dolara, a on njoj 2 miliona zbog klevete. Dakle Dep će biti dobar za 8 miliona dolara i 350 hiljada.

Foto: Reuters

Amber Herd mora da proglasi bankrot?

Da li Amber ima novac?

Finanijsko stanje glumice Amber Herd mnogima nije jasno. Postavlja se pitanje da li će moći Depu da isplati cifru od 10, 35 miliona dolara.

Poznato je da je u filmu "Akvamen" zaradila milione, tačnije jedan na osnovu prvog dela filma, a druga 2 na osnovu novog koji tek treba da stigne u bioskope.

Tokom suđenja pojavili su se komentari da će Amber morati da proglasi bankrot u slučaju da izgubi spor sa Depom.

Tačna neto vrednost Amber Herd je predmet rasprave. Foks Biznis izveštava da je to 8 miliona dolara, dok Selebriti Net Vort navodi da je glumicina neto vrednost procenjena na 2,5 miliona dolara.

Foto: Reuters

Džoni Dep

Ukoliko Amber podnese zahteva za bankrot, onda u tom slučaju neće morati da plati Depu 10 miliona dolara, ali joj ostaje trošak od 350 hiljada dolara na kontro štete sudu.

 - Žao mi je što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka - da govorim slobodno i otvoreno - rekla je ona.

 - Razočaranje koje osećam danas ne može se opisati. Slomljena sam što brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suprotstavim velikoj moći i uticaju mog bivšeg muža -  rekla je Herd.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17