• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.09.2022

10:42

OTKRIVENO ZAŠTO MEGAN MARKL NIJE DOŠLA U BALMORAL! Vojvotkinja od Saseksa naišla na strašne osude, a samo se plašila da se ne desi OVO!

printscreen

Showbiz

OTKRIVENO ZAŠTO MEGAN MARKL NIJE DOŠLA U BALMORAL! Vojvotkinja od Saseksa naišla na strašne osude, a samo se plašila da se ne desi OVO!

Podeli vest

Supruga princa Harija, Megan Markl, nije otputovala sa njim kako bi odala počast preminuloj kraljici Elizabeti II, a sve zbog toga što se navodno plaši da na dvoru neće biti toplo dočekana

Vesti o smrti kraljice Elizabete II glavna su tema širom sveta, a sada su kraljevski dopisnici prokomentarisali ponašanje Megan Markl koja nije otputovala u Balmoral sa princom Harijem. Mnogi su osudili ovaj njen postupak, ističući da je u ovakvom trenutku njena dužnost bila da oda počast kraljici.

Foto: REUTERS/Alexi Lubomirski

Princ Hari i Megan Markl

- Megan Markl se možda držala podalje od Balmorala zbog straha da kraljevska porodica neće biti srdačno dočekana - kaže kraljevski dopisnik BBC-ja Nikolas Vičel.

Veruje se da će vojvotkinja od Saseksa večeras boraviti u Londonu, nakon što je odlučila da ne otputuje u Škotsku sa Harijem nakon što je opisano kao kasna "promena plana".

Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa potvrdio je ranije u četvrtak da će par zajedno otputovati u Škotsku nakon vesti o kraljičinom lošem zdravlju. Ali u narednim satima su se pojavili suprotstavljeni izveštaji koji sugerišu da Megan neće ići u Balmoral.

Iako nije jasno šta je izazvalo "promenu plana", jedan kraljevski stručnjak je spekulisao da je razlog možda zbog straha da "možda neće biti toplo dočekana".

Kraljičinu smrt je potom potvrdila kraljevska porodica juče u 18.30, a Bakingemska palata je saopštila da je umrla "mirno" u Balmoralu danas popodne.

Veruje se da je princ Hari stigao na kraljevsko imanje ubrzo nakon objave.

Foto: AP photo

Megan Markl i princ Hari

Megan Markl možda nije otputovala u Balmoral sa princom Harijem zbog straha da je drugi članovi kraljevske porodice možda nisu "toplo dočekali", rekao je kraljevski dopisnik BBC-ja Nikolas Vičel.

Omid Skobi, novinar koji se smatra "prijateljskim" prema paru, potvrdio je da Megan neće biti pratnja Hariju. 

Vojvotkinja od Kembridža je u Vindzoru sa svoje troje dece.

U Londonu, oko 100 ljudi hrabro je stajalo na kapiji Bakingemske palate dok je strahovalo za kraljičino zdravlje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cardak

pre 1 godinu

NE LAZITE NAROD ZA ODLAZAK VOJVODKINJE OD SASEKSA!KRALJ je naredio sinu DA JE NE DOVEDE. Ako se o nekom pisu negativne stvari onda treba OBE STRANE CUTI zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija