• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2023

09:54

NESTALA JE PREKO NOĆI, NIKO NE ZNA GDE JE NITI KAKO IZGLEDA! Adelu Norijegu smo obožavali, pričalo se da je rodila dete meksičkom predsedniku!

printscreen

Showbiz

NESTALA JE PREKO NOĆI, NIKO NE ZNA GDE JE NITI KAKO IZGLEDA! Adelu Norijegu smo obožavali, pričalo se da je rodila dete meksičkom predsedniku!

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih meksičkih glumica svakako je bila Adela Norijega, a domaća publika imala je priliku da je gleda u serijama "Pravo na ljubav", "Izvor", "Prava ljubav", "Virhinija", "Vatra u krvi", "Marija Isabel" i drugim.

Adela je u oktobru proslavila svoj 53. rođendan, a pre 13 godina se potpuno povukla iz javnosti, te od tada niko ne zna ništa o njoj.

Brojni mediji su pisali i da se glumica krije od javnosti zbog velike tajne iz prošlosti.

Naime, ona je pre više od 30 godina bila u vezi sa bivšim predsednikom Meksika, Karlosom Salinasom, a pričalo se i da mu je u tajnosti rodila sina koji danas ima 32 godine.

Šuškalo se i da je glumica bivšem meksičkom predsedniku rodila blizance, te da od javnosti krije i ćerku, ali oni to nikada nisu komentarisali.

Adela Norijega postala je jedna od najmisterioznijih latino glumica, a o svom privatnom životu nikada nije želela javno da govori. Preko noći je nestala iz javnosti i od tada niko ne zna gde je, niti kako danas izgleda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija