• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.https://informer.rs/dzet-set/showbiz/773489/brus-vilis-bolestilis

06.03.2023

20:06

SUPRUGA BRUSA VILISA MOLI PAPARACE DA PRESTANU DA VIČU NA NJEGA! Obolelog glumca uslikali na ulici, a potom se javnosti obratila njegova žena! (VIDEO)

Foto Instagram prntscreen

Showbiz

SUPRUGA BRUSA VILISA MOLI PAPARACE DA PRESTANU DA VIČU NA NJEGA! Obolelog glumca uslikali na ulici, a potom se javnosti obratila njegova žena! (VIDEO)

Podeli vest

Holivudski velikan Brus Vilis oboleo je od demencije i njegova porodica je to potvrdila za medije, a sada se supruga slavnog glumca Ema Heming javno obratila paparacima koji su ga nedavno uslikali na ulici dok je šetao s prijateljima. Ona je zamolila predstavnike "sedme sile" da ne viču na njenog supruga kojeg su, po svemu sudeći, uznemirili.

Ema je u video obraćanju ukazala na to da mnogi znaju veoma malo o ovoj bolesti i da je zbog toga važno da se sa obolelim osobama mora razgovarati pažljivo. Ona je u emotivnom obraćanju pozvala paparace da zadrže distancu i prestanu da uznemiravaju zvezdu filma "Umri muški", koja boluje od demencije, kad ga vide u javnosti.

Prepričavajući nedavni incident, u kojem su fotografi pokušali da razgovaraju s bolesnim glumcem koji je bio na retkoj kafi s prijateljima u Santa Moniki, manekenka (44) je rekla da je „teško i stresno izvesti nekoga u svet i sigurno ga sprovesti“.

Ovo je obraćanje fotografima i snimateljima koji pokušavaju da dobiju ekskluzivu od mog supruga, rekla je, pozivajući ih da drže distancu.

- Nemojte vikati prema mom suprugu pitajući ga kako mu ide ili šta već… samo nemojte to da radite. Ok? Dajte mu njegov prostor. Dozvolite našoj porodici da ga sigurno odvede od tačke A do tačke B- dodala je.

Heming Vilis i Vilis (67) venčali su se 2009. i imaju dve kćeri, Mejbel i Evelin.

Njen zahtev dolazi nekoliko nedelja nakon što je Vilisova porodica objavila da je njegov poremećaj govora, afazija, napredovao u oblik demencije zvane frontotemporalna demencija ili FTD.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17