• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

23:30

EVROVIZIJA 2023! Sve karte za finale u Liverpulu rasprodate u rekordnom roku!

eurovisionworld.com

Showbiz

EVROVIZIJA 2023! Sve karte za finale u Liverpulu rasprodate u rekordnom roku!

Podeli vest

Sve karte za Evroviziju, koja će se održati u maju u Liverpulu, su rasprodate, a hiljade obožavalaca ovog nadmetanja ostale su bez ulaznica.

Ulaznice za veliko finale planule su u utorak za samo 36 minuta. Sat vremena kasnije organizatori su saopštili da više nema slobodnih mesta u publici ni za preostale događaje u sklopu manifestacije.

Tu spada šest generalnih proba takmičara, kao i dve polufinalne večeri i finale, koji će biti prenošeni uživo na televiziji. Obožavaoci širom Evrope bili su na dugoj listi čekanja na sajtu Tiketmaster UK, nadajući se da će moći da prisustvuju makar nekom od događaja.

Uobičajene cene ulaznica bile su od 30 do 380 funti, ali su se neke pojavile u ponudi na sekundarnim sajtovima za prodaju, poput Viagoga, po ceni od oko 9.000 funti.

Organizatori su upozorili ljubitelje Evrovizije da budu oprezni ako kupuju karte od nezvaničnih preprodavaca, pošto one mogu biti lažne. Evrovizija se održava u Velikoj Britaniji prvi put posle 25 godina pošto će ta zemlja organizovati takmičenje umesto Ukrajine, koja je prošle godine odnela pobedu.

Prošlog meseca je objavljeno da će 3.000 ulaznica biti ustupljeno Ukrajincima koji žive u Velikoj Britaniji po umanjenoj ceni od 20 funti.

 

 

Iskustva sa ulaznicama

Veronika Skrimsjo, koja je poreklom iz Švedske i živi u Liverpulu, jedna je od onih kojima je uspelo da dođu do dragocenih ulaznica.

- Stvarno mi je laknulo.Bio je to „zaista stresan" proces -  rekla je ona za BBC.

- Tako sam uzbuđena, obožavam što ću biti deo ovoga i to iščekivanje. Jako se radujem. Lepo je što ćemo moći da pokažemo šta Liverpul može da ponudi pošto je sjajan grad - priča Veronika.

Mark iz Jorka rekao je za BBC Njuz da je odustao posle lošeg iskustva sa kupovinom preko interneta i da planira da organizuje žurku u njegovom vrtu povodom Evrovizije.

- Verujem da su mnogi prošli kao i ja. Pokušao sam da se ulogujem rano, ali su mi na sajtu Tiketmastera tražili da promenim lozinku i bilo je potrebno 15 minuta da dobijem aktivacioni kod na mejl, a kada sam se ulogovao nisam ni mogao da se priključim listi čekanja - samo sam beskonačno čekao u lobiju - objasnio je.

- Potpuno smeće - dodao je Mark.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija