• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2023

10:30

KIM KARDAŠIJAN IZAZVALA GNEV JAVNOSTI ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA: Čekaj, gde ti je srednji prst?!

EPAIMAGES

Showbiz

KIM KARDAŠIJAN IZAZVALA GNEV JAVNOSTI ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA: Čekaj, gde ti je srednji prst?!

Podeli vest

Slavna američka starleta i milijarderka ponovo se našla na udaru javnosti zbog lošeg fotošopiranja svoje fotografije, na kojoj je pozirala u oskudnom izdanju.

Rijaliti zvezda i preduzetnica Kim Kardašijan prozvana je zbog preteranog uređivanja svog najnovijeg "selfija" nakon što je nekoliko obožavaoca primetilo da joj na fotografiji "nedostaje srednji prst", piše "Page Six".

- Samo isprobavam kupaći kostim ​​i molim se da u Los Anđelesu više nikad ne pada kiša - napisala je 42-godišnja milijarderka uz fotografiju svog odraza u ogledalu, na kojoj nosi bikini vlastitog brenda "Skims". Dok su mnogi obožavaoci istakli da majka četvoro dece izgleda dobro, drugi su zaključili kako je fotografija "loše fotošopirana".

 

 

- Čekaj, gdje ti je srednji prst? - upitao je jedan od pratilaca.

- Zašto je ova fotografija toliko uređena? - pitala je jedna pratiteljka, ukazujući na preterano fotošopiranje popularne Kim, dok je jedan od njih napisao kako se "iskreno nada da Kim razume koliko su joj zapravo fotografije uređene".

Foto: EPAIMAGES

Kim Kardašijan

- Ova fotomontaža je apsurdna. Samo objavite običnu fotku. Nikoga nije briga… U četrdesetima si - napisala je druga osoba.

Nekoliko obožavatelja slavne starlete stalo je u njenu odbranu u komentarima, objašnjavajući da bi joj prsti mogli biti iskrivljeni jer telefon drži za zadnju stranu.

Foto: EPAIMAGES

Kim Kardašijan

Inače, porodici Kardašijan loše fotomontaže nisu strane. Možda najozloglašeniji gaf dogodio se kad je ubacila lice Kloine ćerke, True - na telo Stormi, ćerke Kajli Džener, i to na fotografiji s putovanja u Diznilend.

Kim je kasnije priznala grešku na društvenim mrežama nakon što ju je jedan TikToker razotkrio, a objasnila je da "nije htela da pokvari" estetiku svog Instagrama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija