• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

11:00

GOLIŠAVE FOTKE SALME HAJEK OBIŠLE SVET: Ova kraljica NE STARI! (FOTO)

EPAIMAGES

Showbiz

GOLIŠAVE FOTKE SALME HAJEK OBIŠLE SVET: Ova kraljica NE STARI! (FOTO)

Podeli vest

Slavna holivudska glumica Salma Hajek objavila je na svom Instagram profilu seriju fotografija u provokativnom bikiniju i tom je prilikom izazvala lavinu komplimenata svojih pratilaca.

Holivudska glumica Salma Hajek raspametila je svoja 23 miliona pratilaca na Instagramu nakon što je objavila fotografije i snimke u žutom bikiniju, koji je u prvi plan stavio njene bujne grudi.

- "Prekrasno", "Mislio sam da je ovo fotografija iz prošlih dana", "Ovo je neki drugi nivo", "Ja sam žena koja je zaljubljena u tebe više od 20 godina. Stariš unazad", "Fontana mladosti", "Neverovatno da imaš 56 godina", "Lepotica", "Kunem se da ova kraljica ne stari", "Niko ne izgleda kao ona u tim godinama" - zaključili su neki od njenih obožavalaca.

 

 

Salma se u javnosti poslednji put pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, gde je takođe sve očarala svojom savršenom pojavom, a na koju je stigla u pratnji 15-godišnje ćerke Valentine, koja u poslednje vreme sve više pleni pažnju javnosti, jer kao bogata naslednica odrasta pod svetlima reflektora.

Naime, osim što joj je majka slavna glumica, Valentinin otac je francuski milijarder Fransoa-Henri Pino. Tinejdžerka s godinama sve više liči na Salmu, iako postoji i jedna vidljiva razlika, a to je njena plava boja kose.

Foto: EPAIMAGES

Salma Hajek

Inače, Valentina je jedino dete Salme i Fransoa, a dobili su je godinu dana nakon što su počeli da se viđaju. U braku su od 2009. godine, a venčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu, te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija