• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.05.2023

15:08

BRITNI SPIRS JE MRTVA?! Mrežama se širi JEZIV SNIMAK, obožavaoci ZABRINUTI!

EPAIMAGES

Showbiz

BRITNI SPIRS JE MRTVA?! Mrežama se širi JEZIV SNIMAK, obožavaoci ZABRINUTI!

Podeli vest

Legendarna pevačica Britni Spirs već decenijama unazad predmet je brojnih kontroverzi, a isti je slučaj i sada, s njenim poslednjim Instagram postom.

Britni Spirs jedna je od najvećih pop zvezda u proteklih 25 godina. Međutim, njen uspon nije bio bez izazova. Suočila se s intenzivnim napadima paparaca i često je kritikovana zbog svog javnog ponašanja, uključujući njene odnose s drugim slavnim osobama i njenu borbu sa zavisnošću. Takođe, 2007. je doživela nervni slom, koji je uključivao brijanje glave i napad na paparaca kišobranom.

Godinama nakon njenog sloma, Britni Spirs je stavljena pod starateljstvo, pravni aranžman koji drugoj osobi ili entitetu daje kontrolu nad finansijskim i lilnim poslovima pojedinca. U slučaju Spirsove, njen otac, Džejmi, imenovan je njenim starateljem i od tada ima kontrolu nad njenim finansijama i ličnim odlukama.

 

 

Sam konzervatorijum je izvor kontroverzi i zabrinutosti za mnoge obožavaoce Britni Spirs, koji veruju da se prema njoj nepravedno postupa i da su joj povređena ljudska prava.

Poslednjih je godina pokret "Free Britney" dobio na popularnosti, a pristalice navedenog pokreta pozivaju da se prekine tzv. "starateljstvo" i da se pop zvezdi dopusti da živi život kako želi.

Foto: EPAIMAGES

Britni Spirs

Naime, u novembru 2021. konačno je oslobođena svog nadzorništva, no postoji teorija zavere da Britni koju smo viđali u poslednje vreme zapravo nije ona.

Viralni TikTok koji se deli na više platformi društvenih mreža i prikazuje snimak pevačicinog plesa koji se čini vrlo sumnjivim.

 

@catspills DEEP FAKE- research it. If you don't believe it, screen record videos from her page & slow them down frame by frame. several of her tats are there 1 min and gone the next #deepfake #ripbritney #britneyspears #proof #disappear #mkultra #hollyweird #wheresbritney #wheresbritneyspears #caughtoncamera #caughtredhanded #deepfakes #britneyarmy #britneysnotfree #findbritneyspears #findbritney ♬ original sound - Cat Valles

 

- Ovo je plavooka osoba s filterom Britni - napisala je.

Iako ovo zvuči kao suluda teorija zavere, u Holivudu postoji toliko mnogo neverovatnih teorija zavere koje uključuju slavne osobe da je teško ne biti barem zaintrigiran tom idejom.

Foto: EPAIMAGES

Britni Spirs

Mnogi su se u komentarima složili, a konstatovali su da se već dugo nisu osećali kao da je u pitanju "prava" Britni Spirs.

- Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa - rekla je jedna osoba u komentarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05