• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.05.2023

16:12

PREDSTAVNIK ITALIJE PATI OD TEŠKOG PSIHIČKOG POREMEĆAJA! Veliki je favorit na Evroviziji, a niko ne zna s čim se on bori!

Prntscreen

Showbiz

PREDSTAVNIK ITALIJE PATI OD TEŠKOG PSIHIČKOG POREMEĆAJA! Veliki je favorit na Evroviziji, a niko ne zna s čim se on bori!

Podeli vest

Marko Mengoni ovogodišnji je predstavnik Italije na Evroviziji 2023, na koju se direktno plasirao pobedom na Sanremu. On se pesmom "Due Vita", što znači "Dva života", večeras predstavlja publici i dok je on već veoma poznat evrovizijskoj publici, mnogi ne znaju ništa o njegovom privatnom životu u kojem on vodi tešku borbu.

Nakon Sanrema Marko je poručio da će učestvovati na Evroviziji, ali da još uvek nije siguran s kojom će pesmom nastupiti. Ipak, po evrovizijskim kladionicama s pesmom "Due Vite" našao se među najvećim favoritima, pa tako i očekujemo da će se ipak odlučiti za nju.

Mnogima je poznato da je već je predstavljao Italiju na Evroviziji 2013. godine u Švedskoj s pesmom "L‘Essenzio" (The Essential) i da se plasirao na sedmo mesto. Pre toga je 2009. godine ostvario uspeh pobedom na italijanskom X-faktoru, a godinu kasnije MTV ga je proglasio najboljim evropskim izvođačem te godine.

O privatnom životu misterioznog italijana ne zna se mnogo, ipak mediji prenose da se bori sa psihičkim poremećajem.

Naime, on boluje od telesne dismorfije, koja karakteriše doživljaj obolele osobe da su delovi njenog tela deformisani, neatraktivni, ružni, čak odvratni, dok je nedostatak o kome govori zapravo jedva vidljiv ili čak i ne postoji, o kojoj ne priča baš mnogo baš kao i o svom ljubavnom statusu.

Rođen je na Božić 1988. godine u gradu Ronsiglione u pokrajini Lacio. Muzika je počela da ga zanima tokom studija i tada je počeo da nastupa u barovima i venčanjima.

Nakon Rima, gde je upisao muzičku školu i školu za strane jezike, doselio se u Milano, gde danas živi. Bori se vrlo delikatnom bolešću - dismorfijom.

Iako svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, priča se da je u vezi sa italijanskim reperom Alesandrom Mahmudom, ali on to nikada nije potvrdio, a niti demantovao.

Italijanski Vog je pisao o njegovom stajlingu koji je nosio na prestižnom italijanskom festivalu ove godine s potpisom "Atelier Versace" kojim oživljava glamur iz kasnih 80-ih i ranih 90-ih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Magazin

Džet set

Srbija