• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.05.2023

23:50

DECA JOJ SE RAZBOLJEVAJU ZBOG BUĐI! Tori Speling završila u bedi i memljivoj kući, a nekada je bila bogatašica sa Beverli Hilsa!

EPAIMAGES

Showbiz

DECA JOJ SE RAZBOLJEVAJU ZBOG BUĐI! Tori Speling završila u bedi i memljivoj kući, a nekada je bila bogatašica sa Beverli Hilsa!

Podeli vest

Nekadašnja bogatašica Tori Speling, danas živi u veoma lošim uslovima.

Viktorija Dejvi Speling, poznatija kao Tori Speling, američka je glumica i autor. 

Njen otac čuveni televizijski mogul i multimilioner Aron Speling, čije se bogatstvo procenjivalo na 600 miliona dolara, u nasledstvo joj je ostavio samo 800.000 dolara koje je glumica potrošila u jednom pogrešnom potezu.

Ostatak je nasledila Torina majka Kendi, a veliki deo je otišao u dobrotvorne svrhe.

Tori nije u dobrim odnosima s majkom, te joj ona nije izašla u susret prilikom finansijskih problema, ali je napravila fond u iznosu od deset miliona dolara koji će naslediti Torina najstarija ćerka. 

- Tori ima potrošačku maniju, uđe u radnju i potroši 60.000 dolara za jedan dan - rekla je Kendi Speling za Dailymail.

Foto: EPAIMAGES

Ali, kako život piše romane, nekadašnja bogatašica, danas živi u veoma lošim uslovima.

Naime, Tori Speling je nedavna završila u Hitnoj pomoći zbog bolesti njene dece. Ispostavilo se da se radi o problemu koji mnogi ignorišu, a zapravo predstavlja veliku opasnost po zdravlje ako se zanemari – buđ.

Zvezda nekadašnje hit tinejdžerske serije "Beverli Hils" podelila je s pratiocima na društvenoj mreži Instagram da su njena deca već mesecima bolesna, i to s različitim simptomima. Naime, svako je dete imalo neke svoje probleme koje niko nije uspeo da reši. 

Ispostavilo se de je kriva buđ koju su otkrili u kući koju iznajmljuju, ali je nisu dovoljno ozbiljno shvatali.

- Razgovarajmo o buđi… Evo nas opet u hitnoj pomoći. Svi se vrtimo mesecima u ovoj neprekidnoj spirali bolesti. Razboli se. Ozdravi. Opet se razboli. Neko sam vreme mislila… pa, to se dešava kada imaš malu decu u školi, stalno donose bolesti kući.

 

 

Infekcije zbog plesni, jeste li to ikad iskusili? Samo se stalno razboljevate, jedna infekcija za drugom. Infekcije disajnog sistema. Ekstremna alergija, kao i osip na koži mog jadnog Fina.

Dok danas sedimo ovde u Hitnoj svima uzimaju briseve, a prvo Finu sa streptokokom u grlu i visokom temperaturom. Sad znamo da ta kuća nije za život, da je opasna", požalila se Tori pratiocima, koju su ostali u šoku.

Tori Speling. koja je juče proslavila 50. rođendan, ima petoro dece sa suprugom Dinom Mekdermotom.

Foto: EPAIMAGES

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija