• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2019

10:36 >> 11:17

OVO JE STARLETA SA KOJOM ANDREJ PREVARIO ANABELU! Procurio snimak na kome se vidi sve! NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE KAKO IZGLEDA

Estrada

OVO JE STARLETA SA KOJOM ANDREJ PREVARIO ANABELU! Procurio snimak na kome se vidi sve! NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE KAKO IZGLEDA

Podeli vest

Anabela i Andrej Atijas zvanično su se razveli posle 7 godina braka, a svi bruje o starleti sa kojom je Andrej uhvaćen.

Naime, Andrej je na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, a Anabela je ubrzo potvrdila da su stavili tačku na njihov brak.

Mina je starleta i fitnes instruktork iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

Mina je odmah objavila i snimak sa Andrejem i dok ga je ljubila stavila je stiker srce na snimak. Istovremeno je objavila i video na kome se vidi kako se sa muškarcem drži za ruku i napisala da su zajedno u Sarajevu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Sep 13, 2019 at 7:29am PDT

 

Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi ubrzo istu uklonila sa pomenute društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Sep 13, 2019 at 3:04am PDT

 

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to delo osumnjiečni su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić.

(FOTO) TEŠKO MI JE, IMAJTE RAZUMEVANJA! Andrej uhvaćen kako uživa starletom, Anabela potvrdila razvod!

Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Aug 22, 2019 at 3:38pm PDT

 

 

Anabela potvrdila da su se razveli

"Razveli smo se zvanično. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala. Ne može da bude prevara kada je čovek slobodan, mi nismo objavili na sva zvona da smo se razveli, zašto ja moram da delim svaki deo svoje intime? Želim da demantujem prevaru, on je slobodan čovek. Mi već duži period nismo zajedno" , ispričala je Anabela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 4 godine

Лепа је, само шта јој је то с горњом усном, изгледа да је ујела осица?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija