• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2019

20:49

ANASTASIJA PEVA, A CECI OČI PUNE SUZA! Pevačica objavila snimak iz emisije (VIDEO)

Estrada

ANASTASIJA PEVA, A CECI OČI PUNE SUZA! Pevačica objavila snimak iz emisije (VIDEO)

Podeli vest

Ceca Ražnatović objavila je snimak svoje naslednice Anastasije Ražnatović koja je nedavno uplovila u muzičke vode, a koji datira iz perioda kada je imala 11 godina.

Anastasija je već tada pokazala izuzetan talenat koji je nasledila od majke, a u emisiji u kojoj je gostovala njena majka otpevala je pesmu "Stop" pevačice Džamelije. Ovom baladom naterala je i Ceci suze na oči, a nakon interpretacije dobila je veliki aplauz.

Lepota moja sa 11 godina - napisala je ponosna Ceca uz snimak koji je podelila sa fanovima, a koji datira iz 2009 godine, dakle pre deset godina, budući da Anastasija danas ima 21 godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lepota moja sa 11 godina.... @raznatovicanastasija ?❤️❤️❤️❤️❤️

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 13. Окт 2019. у 3:27 PDT

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija