• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2019

14:04

(VIDEO) PROGANJAM GA IZ AMERIKE, SA 7.000 KILOMETRA? Bivša ljubavnica Miroslava Ilića o navodnim optužbama!

Estrada

(VIDEO) PROGANJAM GA IZ AMERIKE, SA 7.000 KILOMETRA? Bivša ljubavnica Miroslava Ilića o navodnim optužbama!

Podeli vest

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića sa kojim ima sina Devina, Mirjana Antonović, izjavila je ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu da nije tačno da proganja pevača, kao i da je tužba samo manipulacija pred glavno suđenje

Miroslav Ilić, koji je bivšu ljubavnicu tužio za proganjanje, nije se pojavio u sudu. 

- Neverovatno nešto! Izgleda da je ovo deo Miroslavovih pretnji da će se nešto desiti ako bilo šta počenem. Ovo su razne manipulacije da bi me onemogućili da idem dalje, na glavno suđenje, koje treba da se održi sutra - izjavila je Mirjana i dodala: 

(VIDEO) NASTAVAK AFERE VANBRAČNI SIN! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u sud!

- Tužio me je za proganjanje - iz Amerike, 7.000 kilometara odavde, ja njega proganjam sa kojekavim porukama. Ne znam odakle su ih nabavili, uglavnom, to nisu tačne poruke, niti ja pričam na takav način. 

Advokat Mirjane Antonović rekao je da dokaza u ovoj fazi suđenja nema.

- Videli smo neke fotokopije poruka, to na sudu nije nikakav dokaz. Zna se kako se dokazuju poruke, potrebno je da ih policija izvuče iz telefona, a mi ih nismo videli. Miroslav je ranije na sudu izjavio da te poruke nije sačuvao, ja ne znam šta mi radimo ovde - pitao se advokat.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Mirjana Antonović sa advokatom

- Ovo ga je (Miroslava, prim.aut.) dovelo do hipertenzije, a nije ga dovelo to što neće da se pojavi, samo da da izjavu. Pravimo ga nervoznim, kao uznemiren je zbog nekih poruka,  izmišljenih, a ne pita se kako se njegov sin oseća - naglasila je Mirjana i dodala da pretpostavlja da iza svega ovoga stoji njegova porodica.

 

 

- Rekao je da ga proganjam, ali je dodao 'ona meni nikad ništa na pretila'. Ja lično verujem da on u sebi ne oseća sve to, nego živi između dve vatre.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Ilić je čovek kojeg ne možeš ni žaliti. Presto da ne poveruješ da je tako loš čovek. Pa dete je ljudsko biće koje je on poseao seme. Sramota, njegova, njegove supruge.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija