• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DUŠAN LUKIĆ

15.10.2019

10:21

ZBOG UGROŽENOG ZDRAVLJA DONELI VAŽNU ODLUKU! Darko Lazić mora na OPERACIJU - oglasile se VERENICA i bivša supruga o njegovom stanju!

Estrada

ZBOG UGROŽENOG ZDRAVLJA DONELI VAŽNU ODLUKU! Darko Lazić mora na OPERACIJU - oglasile se VERENICA i bivša supruga o njegovom stanju!

Podeli vest

Darko Lazić dogurao do 120 kilograma, pa sada mora hitno na isisavanje sala

Darko Lazić ide na liposukciju da se reši sala! Folk pevač trenutno ima 120 kilograma i pod hitno mora nešto da preduzme jer mu prekomerna težina ozbiljno ugrožava zdravlje.

Ugroženo zdravlje

Meni je on lep i debeo i mršav, ali debljina mu ugrožava zdravlje
Darkova verenica Marina Gagić

 

- Darko mora hitno da skine 50 kilograma. Baš se ugojio, a težina mu dodatno opterećuje kuk, pa jedva hoda! Pokušao je da probuši kašiku, ali ne vredi. Voli čovek da jede, pa to ti je. Zato je odlučio da ode na "isisavanje sala" - kaže izvor blizak pevaču i dodaje:

- Dodatni problem mu je to što se zbog kilaže brzo zamara, što mu teško pada jer nastupa skoro svakog vikenda. Zbog toga na koncertima ne može da daje sto odsto sebe, plaši se da mu ne pozli.
Folker je proteklog vikenda imao tezgu u Cirihu sa reperima Stefanom Đurićem Rastom i MC Stojanom, pa je i njima ispričao da uskoro ide na liposukciju.

Foto: Informer DN

Zdrav i prav

Volela bih da sredi kilažu jer je zdrav i prav potreban našoj ćerki Loreni
Ana Sević

- Rekao je kolegama da mu nikako ne ide sa dijetom i da teško gubi kilograme. Zato veruje da je liposukcija najlakši način da se reši viška, a posle će voditi računa koliko jede. Rasta i Stojan su mu rekli da je bolje da sačeka da mu prođe koncert u Beogradu, pa da posle ide na skidanje sala - priča naš izvor i nastavlja:

Foto: Informer DN


- Ta intervencija će ga koštati oko sedam hiljada evra. Zdravlje mu je na prvom mestu, tako da mu je novac najmanji problem. Ima dvoje dece i želi da se bori zbog njih i njihove bolje budućnosti.
Lazićeva verenica Marina Gagić kaže da ga podržava u odluci da "preko noći" smrša.


- Biću uz njega kada ode na liposukciju i podržavaću ga svim srcem. Stalno mu govorim da treba da smrša, ne zbog fizičkog izgleda, već zbog svog zdravlja. Meni je on lep i debeo i mršav, ali debljina mu ugrožava zdravlje, tako da činimo sve kako bi se doterao u red - priča Marina za Informer.

Foto: Informer DN

U boljoj kondiciji 

Isto razmišlja i Darkova bivša supruga Ana Sević. Ona ističe da bi bila veoma srećna da pevač napokon reši problem s kilažom.
- Volela bih da sredi kilažu jer je zdrav i prav potreban našoj ćerki Loreni. Za njega je dobro da bude u što boljoj kondiciji kako bi mogao da se igra sa svojom decom - kaže pevačica.

Spreman za povratnički koncert


Darko Lazić održaće 29. oktobra u beogradskom Centru "Sava" svoj povratnički koncert nakon teške saobraćajke koju je doživeo 23. oktobra prošle godine. Popularnom pevaču će se na bini pridružiti brojne kolege, koje će zajedno s njim izvesti nekoliko pesama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Dobro bre ljudi moji dokle će te više pisati o ovom bolesniku.Dečko je nekada bio,nešto,šta to niko nije saznao,znao je dapeva i...pa ništa više.Život je upropastio sam sebi i sada svi moramo danima da čitamo o njegovim budalaštinama.On je antiprimer ovom narodu i nemojte ga više reklamirati neka ide s milim bogom...

banjo

pre 4 godine

Pa kad ode u zatvor mozda i smrsa. Mislum ako ode a verovatno nece.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija