• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: puls

15.10.2019

12:32

ŽIVI TOTALNO DRUGAČIJI ŽIVOT ZA RAZLIKU OD MAJKE! A kada vidite na koga liči, nećete moći da poverujete! (FOTO)

Estrada

ŽIVI TOTALNO DRUGAČIJI ŽIVOT ZA RAZLIKU OD MAJKE! A kada vidite na koga liči, nećete moći da poverujete! (FOTO)

Podeli vest

Budući da je Madona neprikosnovena kraljica popa već tri decenije unazad, mnogi su očekivali da će i njena ćerka krenuti dobro utabanim stazama svoje majke, ali to se nikada nije dogodilo

Podsetimo, ona je prvi javni nastup imala na čuvenoj dodeli MTV VMA nagrada kada je Madona razmenila nežnosti sa Britni Spirs i Kristinom Agilerom na sceni 2003. godine.

U ranom tinejdžerskom dobu se Lurd Marija Čikone pojavljivala povremeno sa majkom na crvenim tepisima prestižnih događaja, a onda se posvetila školovanju i u potpunosti nestala.



MADONA ISKRENO: Moja deca bi želela da ja nisam Madona

Lurd je u jednom periodu bila na meti paparaca, ali kako je odbila da da ijedan intervju i to je u međuvremenu utihnulo.

Ona danas ima 22 godine i sve je iznenadila nedavnim pojavljivanjem na njujorškoj Nedelji mode kada je sedela u prvom redu, a kada su ove fotografije obišle svet mnogi su se našalili da ona više liči na Lejdi Gagu nego na rođenu majku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija